Minden ami fontos

A gödöllői nyomozók elfogták azt a fóti férfit, aki erőszakkal akarta behajtani adósa elmaradását.

Elszámolási vita áll a gyanú szerint annak a bűncselekménynek a hátterében, amely 2020. február 18-án késő este történt egy erdőkertesi házban. Az ajtón három maszkos tódult be, majd egyikük válogatott trágárságok és szitkok közepette követelte jussát az ott-tartózkodó férfitól, akinek nyomatékul egy kést tartott a nyakához. Kiabálva megöléssel fenyegette, aztán módszert váltott, ütötte, verte, majd többször belerúgott a már földön fekvő áldozatába. A támadó két társa a bántalmazásban nem vett részt, szerepük a túlerőben rejlő megfélemlítés volt. Miután a sértett pénztárcájából kirántottak 40 ezer forintot, elmenekültek.

A gödöllői rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták. Kihallgatásán a 47 éves fóti férfi az önbíráskodás bűntettéről szóló gyanúsítás ellen panaszt tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését. Őrizetbe azután vették, miután kiderült, szabadlábon hagyását arra használta, hogy az elkövetéskor a ház másik helyiségében tartózkodó tanút befolyásolja.

A Gödöllői Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta bűnügyi felügyelet alá helyezett férfi ellen, társait keresik.

Következő TV-műsorok

17 ápr.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
04.17.2021 12:00 pm - 12:30 pm
17 ápr.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search