Minden ami fontos

A DUNAKESZI KÁRTYÁVAL SZÁMOS ELŐNYT ÉS KEDVEZMÉNYT ÉLVEZHETNEK A DUNAKESZIEK!

Júniustól kiváltható a Dunakeszi Kártya, a városkártya használatával számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek Dunakeszi állandó lakcímmel rendelkező lakosai.

Dunakeszi Önkormányzata a lakosság érdekeit folyamatosan szem előtt tartva vizsgálta a dunakesziek számára több szolgáltatást nyújtó városkártya bevezetését. Az  Önkormányzatnak sikerült kidolgozni egy olyan konstrukciót, melynek köszönhetően számos előnyben részesülnek a város lakosai. A városkártya azért készült, hogy az itt lakó dunakesziek érezzék: ebben a városban ők az elsők.

Fiatalos lendületével a Dunakeszi Programiroda közel 10 éve számos olyan rendezvényt és programot szervez, amely minden korosztály számára minőségi kikapcsolódást jelent. A Dunakeszi Kártya gyakorlatilag nem más, mint egy speciális kedvezményre feljogosító bérlet, ami a városi rendezvényekre ingyenes belépést és egyéb kedvezményeket nyújt a kártya tulajdonosának.

A kártya bevezetésének célja, hogy a kézzel fogható plasztik- és a virtuális városkártya együttes használatával, valamint a helyi vállalkozások bevonásával városunk lakói „extra” szolgáltatásokat és speciális kedvezményekbe részesüljenek.

 

A Dunakeszi Kártyára igénylésének feltételei és menete:

 

  • városkártyát minden a dunakeszin állandó lakóhellyel és személyi igazolvánnyal rendelkező, 6. életévét betöltött magánszemély igényelhet

 

  • Minden kártya egy személyre szól és egyénre szabva, egyedi QR kóddal rendelkezik

 

  • A gyors elektronikus igénylés a telefonra letöltött Dunakeszi App mobilalkalmazáson keresztül a legegyszerűbb és leggyorsabb. A Dunakeszi APP letölthető a Google Play-ből vagy AppStore-ból

 

  • A városkártya a kiállítástól számítva 5 évig érvényes

 

  • Elfogadói helyei és szolgáltatói köre a helyi turisztikai, vendéglátó- és kereskedelmi cégekkel folyamatosan, gyors tempóban bővül

 

A városvezetés célja az évek során nem változott: olyan várost építenek, amelyben jó élni, amelyben mindenki megtalálja számítását, és amelyben Dunakeszi összetartó és erős közössége újabb célokat képes megfogalmazni és elérni. A „Dunakeszi brand” a lakosság érdekében tett fejlesztéseket előtérbe helyezésével egy modern, minőségi életet kínál a város lakosságának.

 

A Dunakeszi kártya sokkal több, mint egy kedvezménykártya: ez egy identitáskártya. Annak a páratlan összefogásnak a jelképe, ami erőssé teszi Dunakeszit. A helyi vállalkozások támogatása, ismertebbé tétele, valamint gazdasági növekedésük stabilitása érdekében szeretnénk a bevonni őket a Dunakeszi kártya programba, mert minden siker alapja, hogy közösen gondolkodunk, és együtt cselekszünk.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search