Minden ami fontos

Vittek amit tudtak Vác és Verőce környékéről! A váci nyomozók vetettek véget a bűnös lakberendezésnek!

Az otthonszépítés alternatív módját választotta az a pár, amelynek tagjai a gyanú szerint a Vác és Verőce környéki hétvégi házakból lopott cuccokkal szerelték fel saját hajlékukat.

A gyanú szerint egy közel másfél éve a környéken élő 31 éves férfi és 43 éves élettársa állnak a sorozatos lopások mögött.

A váci nyomozók szembesítették őket a lakóhelyükön tartott kutatás alkalmával talált és lefoglalt tárgyakkal, nem volt értelme tovább tagadniuk, részletesen beszámoltak eddigi bűnös ténykedéseikről.

  1. július 8-án tett vallomásuk szerint vittek sarokülőgarnitúrát, díszpárnákat, napernyőt, ládában kaktuszt, amit aztán otthon gondosan átültettek. Ha kellett a zuhanykabint késsel körbe vágták, a mosdószekrényt, csaptelepet leszerelték, majd saját otthonukba építették. Loptak kenyérpirítót, fali vízmelegítőt, még a függönykarnist is letépték a falról, ha megtetszett nekik. Házuk külsejét és a kert díszítését is lopott cuccokkal oldották meg. A vesszőből font nyuszitól és plüss varjútól kezdve, a szélcsengőn át a kerti törpéig, törzsi maszkokon keresztül szinte mindenfélét érdemesnek tartottak otthonuk cicomázásához.

Az elkövetők beismerték a bűncselekmények elkövetését, szabadlábon hagyásuk mellett a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat ellenük eljárást lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

Teljes történetet itt olvashatod:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/a-rendorok-veget-vetettek-a-bunos-lakberendezesnek#4

Következő TV-műsorok

5 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin
03.05.2021 7:00 am - 12:30 pm
6 márc.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
03.06.2021 12:00 pm - 12:30 pm
6 márc.
Váci Egyházmegyei Hiradó
03.06.2021 8:00 pm
7 márc.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search