Minden ami fontos

Fiatalok szabadtéri színpadának fesztiválja augusztus 5-23 között a Mi a Kavics előtt a szabadstrandon.

A Fissz feszt létrejötte egy régi barátságon, két fiatalember közös munkáján alapul: Gaál Attila Csaba színművész, rendező és Bondár Viktor, a Dunakeszin nagy népszerűségnek örvendő Mi a Kavics strandbisztró séfje és egyik tulajdonosa évek óta tervezték, hogy a vidéki kulturális és művészeti élet fellendítésének érdekében létrehoznak egy kifejezetten fiatal művészeket és alkotókat bemutató fesztivált.

A Dunakeszi szabadstrandján frissen megépült fiatalok szabadtéri színpadán már július óta, többek között népzenei, könnyűzenei koncerteket, valamint bábszínházi, felolvasószínházi előadásokat és irodalmi programokat kínálnak, de nem fog hiányozni az operett, a musical, és a kabaré műfaja sem a Fissz fesztről, a Fiatalok szabadtéri színpadának fesztiváljáról.

Augusztus 5-én szerdán este hat órától Báró Maszkura Kultúrorgiáját, vagyis Biró Szabolcs, a Maszkura és a Tücsökraj zenekar frontemberének irodalmi koncertjét, este fél nyolctól pedig A vadász esélye színházi alkotóközösség kedvenc verseit hallgathatják az érdeklődők. Augusztus 6-án csütörtökön este hattól Kifordulás címmel Molnár Bence színművész, a Jászai Mari Színház tagjának egyszemélyes eposzparódiája kerül a színpadra, Petőfi Sándor A helység kalapácsa című műve nyomán. A következő napon este héttől ismét Pásztor Márk színművész, zenész méltán várt Cseh Tamás-estjével, ezúttal egy szál gitárral érkezik a fiatalok szabadtéri színpadára, hogy augusztus 9-én vasárnap délután két órától már egy hamisítatlan családi, bábszínházi előadás várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: Barna Zsombor bábszínművész előadásában Vitéz László menyecskét keres. A jövő hét minden napjára jut tartalmas program, csak ízelítőül: Gogol Egy őrült naplója monodráma változata Ács Tamás előadásában, Nagy Istvánnak, a Kassandra frontemberének önálló gitárestje, Disney-délután, slam poetry verseny és az események augusztus 23-ig folytatódnak.

Több itt olvasható erről:

https://magyarnemzet.hu/kultura/osszmuveszeti-csaladi-fesztival-dunakeszi-szabadstrandjan-8469822/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search