Minden ami fontos

Térítésmentesen kötötte vissza az elszakadt vezetékeket a családoknak Gödön! Segíteni akart, köszönet helyett bevonták az engedélyét!

Ma korrigált már a szolgáltató, ma délután értesítették: „eltekintenek a felfüggesztéstől”!

A tegnapi segélykiáltás:

„Volt ez a szombati vihar. Rengetegen maradtak áram nélkül. Egyik hibacímről mentem a másikra. Ahol tudtam segítettem. Senkitől nem kértem munkadíjat. De sajnos vége. Nem tudok többet tenni, ugyanis az Elmü 3 hónapra visszavonta az engedélyemet. Indoklás: Vasárnap este a Pesti út 67-ben bejelentés nélkül bontottam le a plombát. Az nem zavarja őket, hogy a családok ellátását mentettem, nekik segítettem, az ő munkájukat végeztem el!

Az sem zavarja őket, hogy lehetetlen volt felhívni az Elmü ügyfélszolgálatát. Az zavarja őket, hogy megszegtem a szabályt. Vészhelyzetben. Az armageddon után. Korrektek!? Akinek eddig segíteni tudtam, nagyon szívesen. A többieknek pedig remélem, mihamarabb megoldódik.”

A tegnap esti hír a mai nap így folytatódik:

„Ma kaptam egy mailt az Elmű Hálózati KFT-től. A lényege az, hogy "eltekintenek a felfüggesztéstől"  Semmi elnézést, hogy ilyen sz@r a telefonközpontunk, vagy bocs amiért meggyanúsítottunk. Egyszerűen eltekintenek tőle. Ez is valami, bár ez kicsit olyan, mint amikor a bűnözőt bizonyíték hiányában felmentik.”

Forrás: https://www.facebook.com/istvan.kormos.5

KEDVES KORMOS ISTVÁN!

TALÁN A KÖSZÖNET KÉSŐBB ÉRKEZIK A SZOLGÁLTATÓ RÉSZÉRŐL, DE ADDIG IS FOGADJA A LAKÓK ÉS EMBERTÁRSAINK ŐSZINTE KÖSZÖNETÉT ÖNZETLEN, SEGÍTŐ MUNKÁJÁÉRT!

(kc)

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search