Minden ami fontos

Dunakeszin 50 négyzetméteres lakására 1 058 549 forintos számlát állított ki az ELMŰ.

„Szilvia kálváriája akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy egy számlát állítása szerint önhibáján kívül nem fizetett be, mert elkeveredett valahol, és kikötötték a villanyóráját.

„Miután észleltem, hogy nincs áram a lakásban, kétségbeesetten telefonáltam az Elműnek. Közölték, hogy a fizetési hátralék miatt döntöttek az árammegvonás mellett. A probléma azonban orvosolható, ha befizetek 17 ezer forintot. Ezt megtettem, és lőn világosság az apró lakásban” – idézte fel az elmúlt év végén történteket Szilvia.

„A visszakötéskor történhetett valami malőr, hiszen míg reggel 16 ezer kilowattórát mutatott a számláló, estére már 26 ezerre ugrott. Pár nappal később – épp az éves számlaleolvasáskor – viszont már 37 ezer volt. Nem sokkal ezután érkezett a végső csapás egy több mint egymilliós csekk formájában. Tudtam, hogy rögtön cselekednem kell, telefonáltam a központba, annyit elértem, hogy kijöttek, megállapították: külsérelmi nyom nincs a készüléken, majd elvitték kivizsgálásra. Ekkor picit megnyugodtam, biztos voltam benne, hogy kiderül, valami rajtam kívül álló hiba miatt mutat ennyit a számláló. Hosszú csend következett, majd kaptam az áramszolgáltatótól egy jegyzőkönyvet, amelyben az állt: az óra hiteles, semmi baja nincsen” – mondta a nő, aki megkapta az óráról készült jegyzőkönyvet is, amelyben 27 ezer kilowattóra volt feltüntetve.”

A teljes cikk itt olvasható:

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/tobb-millio-forint-szamla-elmu-villanyora/4nsg0vd

A kép csak illusztráció.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search