Minden ami fontos

Október 2. éjfélig szavazhatunk Tóth Eszterre, Dunakeszi főkertészére az Év Tájépítésze Díj versenyében, az evtajepitesze.hu oldalon!

Az Év Tájépítésze Díj 2020. jelöltjei között Tóth Eszter, Dunakeszi főkertésze!

A pályázó sorai:

"Tóth Eszter vagyok, tájépítészmérnök és faápoló és favizsgáló szakmérnök. 2019-ben kezembe kaphattam egy várost, egy dunaparti - dimbes-dombos, víztornyokkal tűzdelt óriást, Dunakeszit, azért, hogy főkertészként a várost zöldebbé, virágosabbá, élhetőbbé varázsoljam.

Feladatkörömben Dunakeszi több ütemre bontott Zöldstratégiai fejlesztését, lefektettem a főbb irányvonalakat. Nyitottam a lakosság felé, egy új kétoldalú kommunikációra alkalmas oldalt hoztam létre, ahol a lakosság számára érthetően, fotókkal, rajzokkal magyarázom el, mi, miért történik, a városban. Közösségi ültetéseket szerveztem, és a közösségi tervezés alapjait is lefektettem a városban. Irányítom és ellenőrzöm a városban a zöldfelületekkel kapcsolatos beruházásokat.

Elkezdtem a Duna parton az elöregedett, telepített nyárfaerdő élőhely-rehabilitációs programját. Ősszel megterveztem és koordináltam az "1000 fát ültetünk" programot, így új egyöntetű fasorok kerülhettek a város bevezető útjai mellé. Összeállítottam egy hosszú távú fenntartható programot a város virágosítására, ennek eredményeképpen télen és tavasszal is különleges színpompában fürdött a város.

Célom a biodiverz növényágyak, egynyári és évelőkiültetések vegyes alkalmazása. Bízom abban, hogy ha a városi zöldfelületeknél minőségi javulást érünk el, a benne élő emberek boldogabbak lesznek! 2018-ban a terveim alapján, és szakmai irányításommal az országban először alkalmazták a 3 zónás favédelmet, amikor nem csak a fa törzsét és statikai védőzónáját, hanem a csurgó vonal alatti területet is fizikai védelemmel látták el. Az elmúlt 5 évben megépült villakertjeim tervezésénél igyekeztem megteremteni a természet és az építészet harmonikus egyensúlyát."

 

Forrás:  https://www.facebook.com/evtajepitesze/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search