Minden ami fontos

Ha repülni szeretnél, itt a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága

Bár a koronavírus-járvány miatt az elmúlt egy évben jóval kevesebb repülőjárat üzemelt, az Airlinesratings.com idén is elkészítette a legbiztonságosabb légitársaságok listáját. Ehhez összesen 385 légitársaság balesetei statisztikáit, flottainformációit és auditjait elemezték, amelyeket kormányzati szervektől és légiközlekedési szövetségektől gyűjtöttek be.

Íme a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága:

  • Qantas
  • Qatar Airways
  • Air New Zealand
  • Singapore Airlines
  • Emirates
  • Eva Air
  • Etihad Airways
  • Alaska Airlines
  • Cathay Pacific
  • British Airways

A Qantas sorozatban a harmadik éve kerül a toplista élére és ez nem véletlen, az ausztrál légitársaságnál ugyanis az elmúlt 70 évben nem fordult elő halálos áldozattal járó baleset.

Az AirlineRatings.com a diszkont légitársaságokat külön is vizsgálta, a világ 10 legbiztonságosabb légitársasága közé bekerült a magyar alapítású Wizz Air is. Az ítéletük szerint a legbiztonságosabb diszkont légitársaságok névsorban: Air Arabia, Allegiant Air, EasyJet, Frontier Airlines, JetBlue, Jetstar, Ryanair, Vietjet Air, WestJet és a Wizz Air.

A koronavírus elleni intézkedések tekintetében pedig az alábbi 20 légitársaság a legbiztonságosabb az AirlineRatings szerint: AirBaltic, Air New Zealand, Alaska Airlines, All Nippon Airways, AirAsia, British Airways, Cathay Pacific, Delta Air Lines, Emirates, Etihad Airways, Eva Air, Japan Airlines, JetBlue, KLM, Korean Air, Lufthansa, Singapore Airlines, Southwest Airlines, Qatar Airways and WestJet.

(CNBC, The Guardian)

Forrás:

https://www.portfolio.hu/uzlet/20210106/itt-a-lista-ezek-most-a-vilag-legbiztonsagosabb-legitarsasagai-464160?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search