Minden ami fontos

Dunakeszin lesz megtartva a Pomáz-Leányfalu elleni meccse március 13.-án, mert Pomáz megszegte a zártkapus előírásokat!

A fegyelmi bizottság azonnali hatállyal megvonta a Pomáz-ICO SE mérkőzésrendezési jogát.

Az MLSZ Pest megyei fegyelmi bizottsága (FB) szerda délutáni ülésén foglalkozott a 2021. március 6-án, szombaton délután rendezett Pomáz-ICO SE – Szentendre VSE megyei II. osztályú felnőtt labdarúgó-mérkőzésen történtekkel. Az FB rendelkezésére álló információk (játékvezető kiegészítő jelentése, újságcikk, televízióban közzétett videofelvétel, helyszínen készült és az igazgatóság birtokába került sajtófotók) alapján ugyanis felmerült annak gyanúja, hogy a zártkapus mérkőzésrendezésre vonatkozó MLSZ-előírásokat a találkozót szervező sportszervezet megszegte.

Az eljáró testület a tárgyalás során meghallgatta a rendező klub képviselőjét, illetve megtekintette az általa védekezésként felhozott bizonyítékokat. Mivel az esetről beszámoló televíziótársaságtól bizonyíték céljából előzetesen elkért, a mérkőzés helyszínén készített további felvételek a tárgyalás kezdetéig nem érkeztek meg igazgatóságunkhoz, így az ügyben az FB várhatóan csak soron következő ülésén, 2021. március 17-én hoz majd határozatot. A bizottság az eljárás elindításával egyidejűleg ugyanakkor megvonta a Pomáz-ICO SE megyei II. osztályú felnőttcsapatának mérkőzésrendezési jogát a hazai mérkőzéseinek otthont adó pomázi, Sicambria utcai sporttelepen. A felfüggesztés értelmében már a klub soron következő, Leányfalu SE elleni bajnoki mérkőzése sem rendezhető meg a Pomáz-ICO SE által hazai pályaként használt létesítményben.

Erre a találkozóra az eredetileg kiírt időpontban (2021. március 13., szombat 15:00 óra) kerül sor Dunakeszin, a Magyarság Sporttelep műfüves pályáján. Annak érdekében, hogy a találkozó a fenti okból kifolyólag ne maradjon el, annak rendezője az igazgatóság lesz, a költségeket pedig a pályaválasztó klub fizeti. A találkozón a helyi polgárőr-egyesület biztosítja majd a zártkapus mérkőzésrendezés feltételeit.

Forrás:

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search