Minden ami fontos

Magán zsoldoshadsereg alakult Magyarországon

Magán katonai vállalat alakult Magyarországon, a cég 600 fős alakulatát a nemzetközi szintér ütközőzónáiban vetnék be.

Nemrégiben egy olyan katonai magánvállalat alakult Magyarországon, mely különleges katonai feladatok ellátására lesz képes. A cég jelenleg is toborozza a jól kiképzett katonák és zsoldosok köréből leendő munkavállalóit. A cég alapítója azt nyilatkozta növekedes.hu-nak, hogy a fizetés jóval magasabb lesz, mint az itthon megszokott, de ezzel arányosan a veszély és a kockázat is, ami együtt jár majd a feladatokkal. A vállalat szakmai vezetője Bagjos Richárd, aki szerint nemsokára képesek lesznek hatszáz embert, két nagy katonai szállítógépre rakva bármikor mozgósítani és eljuttatni őket a világ bármely háborús pontjára.

A cég szerint megrendelőkben nem szenvednek majd hiányt. Véleményük szerint, az USA kivonulása Afganisztánból és Irakból olyan helyzetet teremtett, hogy mindkét országban szükség van akár azonnal bevethető zsoldos hadseregre. A vállalat objektumvédelmet, személyi védelmet vagy akár aknamentesítést is el tud látni. A cég alapítója úgy fogalmazott, hogy: „némi űrt próbálok kitölteni azzal, hogy megalkossak egy olyan társaságot itthon, akikkel ki lehet menni dolgozni külföldre, bármilyen háború sújtotta területre.” Bagjos Richárd szerint a magán katonai cég toborzása lassan befejeződik, mert megtalálták a kiváló hazai szakembereket, akik szakértelmük alapján képesek a komplex és veszélyes feladatok ellátására. 

A cég lehetséges megrendelői között a közel-keleti térség országai és Afganisztán áll jelenleg. Ezzel kapcsolatban Bagjos Richárd azt mondta: „Már ajánlatot tettünk a kabuli kormánynak támogató feladatok megoldására, konkrétan a főváros védelmében segédkeznénk. Irakból is kaptunk felkérést, kormányközeli projektekben való közreműködésre, de tárgyalunk a szír-iraki határ védelméről és lassan érik egy afrikai repülőtér és kikötő őrzése is.” A vállalatba egy dubaji cégcsoport az első számú befektető. 

Többet erről itt olvashatsz:

https://168.hu/itthon/magan-katonai-vallalat-alakult-magyarorszagon-209430

és

https://haditechnikalexikon.wordpress.com/2020/05/14/magan-hadseregek-katonai-maganvallalatok-attekintese-private-military-company-pmc/

és

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20180908/brutalis-zsoldoshadseregek-leptek-el-a-vilagot-ime-a-10-legrettegettebb-297168

A kép csak illusztráció.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search