Minden ami fontos

Milyen adatok vesztek el a dunakeszi Önkormányzat kibertámadása során?

„Adatkiáramlás nem, adatvesztés igen – újabb részletek a városházát ért kibertámadásról

Magasabb szintről kér segítséget a dunakeszi önkormányzat a városházát ért kibertámadás után – ez derült ki a képviselő-testületi ülésen. Azt is megtudtuk, hogy ezzel még mindig küzd a hivatal.

Adatkiáramlás nem történt a városházát ért számítógépes támadás közben – ez a napokban kipattant, az önkormányzatot ért kibertámadás legújabb fejleménye.

Mint arról a Post az elsők között számolt be, zsarolóvírussal támadták meg az önkormányzat informatikai rendszerét. Az esetről szó volt a képviselő-testületi ülésen is. Dióssi Csaba kérdésre azt válaszolta, hogy titkosították az adatok egy részét, és ennek feloldásáért pénzt kértek az önkormányzattól.

A polgármester szerint adatkiáramlás nem történt, de némi adatvesztés igen. Arról is beszélt egy kérdésre válaszolva, hogy “magasabb szintről kérnek segítséget az ügy kivizsgálására”. További részleteket azonban nem mondott a polgármester.

Mindenesetre az a protokoll az államigazgatásban, hogy az ilyen ügyet a Nemzetbiztonsági Szolgálatnak kell jelenteni, vélhetően (informálisan megerősítették) erre utalt a polgármester.”

Forrás:

https://dunakeszipost.hu/adatkiaramlas-nem-adatvesztes-igen-ujabb-reszletek-a-varoshazat-ert-kibertamadasrol/?fbclid=IwAR0_t6JhHP5cy9m86KKtVLLnXmy7-fd1DxCwGv24XLfBOpkwymdIZ5gR4eA

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search