Minden ami fontos

Egy eset margójára

Egy nagyon szomorú és szörnyű baleset híreinek és képeinek közzététele után, az esemény után olyan 10 nappal kaptuk szombat késő délután a telefont, hogy azonnal vegyük le a híradást, mert kegyeleti okokat sért. Próbáltuk a kérést írásos formában is kérni, de erre nem volt hajlandóság. Hisz bárki telefonálhat, gondoltuk, mint ahogy az szokott az történni. Egyetlen támpont volt az őszinte fájdalom a hangban, amit éreztünk és úgy ítéltük meg, hogy a kérés valóságos.

Türelmet kértünk sms-ben, hisz kollegáink nem voltak elérhetőek és jeleztük, hogy a képek azon részét, mely az érintett családtagra emlékeztethet (megjegyezzük csak járművek voltak látható a képeken), levesszük a felületekről. A képek levétele másnap este, kollegáink hazatértével, meg is történt. Közben kaptuk az értékeléseket, melyből egyet a képen közre is adunk.

Megjegyezzük, hogy ezeket a képeket nem mi készítettük, hanem az országos – a baleseti ügyben eljáró - hivatalos portálokról és más országos sajtófelületekről vettük át.

Arra minden portál ügyel, hogy a híradások és képek se személyiségi, se kegyeleti jogokat ne sértsen. Az általunk közzétett, de kérésre levett képek, a mai napig megtalálhatóak az országos portálokon a híradásukkal együtt, ahonnan átvettük azokat.

Ennek ellenére kaptunk hideget és meleget, amivel nincs mit tenni, mert szívünk mélyén mi is átérezzük mindenki fájdalmát, akit veszteség ér!

Ui:

A képen két véleményt adunk közre, mely mutatja, hogy nem könnyű egy hírportál élete. 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search