Minden ami fontos

Emlékszel még, mikor tavaly áprilisban úgy ütött el egy idős nénit Dunakeszi központjában a zebrán, hogy 24 métert repült?

Beginázva halálra gázolt egy idős asszonyt a dunakeszi zebrán, majd egy várossal arrébb két parkoló autó állította meg.

Itt tart az ügy.

Halált okozó, bódult állapotban elkövetett vezetés, segítségnyújtás elmulasztása és kábítószer birtoklása miatt emeltek vádat azzal a férfival szemben, aki beginázva vezetett, és a zebrán gázolt halálra egy idős asszonyt Dunakeszin tavaly - közölte a Budakörnyéki Járási Ügyészség.

A fiatal férfi 2018 áprilisában este a személygépkocsijával úgy hajtott Dunakeszin, hogy előtte ginát fogyasztott. A Fő úton haladt Vác felé, amikor egy zebra előtt pirosra váltott a lámpa, ezért a vádlott előtt haladó két autó megállt. Ő viszont ment tovább, ráadásul gyorsított is. Megelőzte a két autót, ráhajtott a zebrára, és ott elütött egy asszonyt. Az ütközés mértékére jellemző, hogy az asszony mintegy 24 méterrel arrébb, az útpadkára esett.

A gázoló áthajtott a földön fekvő asszony testén, de még ekkor sem állt meg, hanem beletaposott a gázba és elhajtott. A szomszédos Fótra ment, ahol bódultsága miatt áttért a haladási iránya szerinti bal oldali sávba (ez valószínűleg a szemközti sávot jelenti), ahol nekiment két parkoló autónak. Ez az ütközés olyan erejű volt, hogy mindkét jármű nekicsapódott egy ház kerítésének, ami kidőlt.

A száguldozó ekkor szállt ki az autójából. A rendőrök itt állították elő, majd vették őrizetbe.

A zebrán elütött asszony sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a kórházba szállítása után meghalt.

Az ügyészség börtönbüntetésre és közúti járművezetéstől eltiltásra tett indítványt a vádlottal szemben, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.

Forrás: 168 óra.hu

Következő TV-műsorok

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search