Magunkról ...

A Keszi Channel Kft. 1998 óta működik, ám alapítói révén már a 90-es évek elejétől meghatározó szerepet játszott Dunakeszi, majd később a térség kábeltelevíziózásában.

Vállalkozásunk célja a területek gyors és hatékony ellátása üzleti információkkal és térségi hírekkel. Ennek érdekében, folyamatosan bővítjük szolgáltatási területeinket, fejlesztjük kábeltelevíziós képújság rendszereinket, internetes portállal tesszük lehetővé a gyors információhoz jutást és a hirdetések országos és a világ minden tájékán történő megtekinthetőségét.

Az üzleti információk közzététele mellett önköltségesen rendelkezésére állunk társadalmi szervezeteknek, magán szervezeteknek, magánszemélyeknek, kik a velük történt eseményeket alkalmasnak tartják a közzétételre.

Tesszük ezt abban a reményben, hogy portálunkon az idő teltével sok értékes, színes információt, történést tudunk összegyűjteni, mely az adott területek értékeit, későbbi históriáját jelentik, jelenthetik.

Az alábbi rövid önéletrajzok a munkán túli személyesebb megismerést teszik lehetővé.

 

Önéletrajz:

Domoszlai Gábor

Igazgató

Nevem Domoszlai Gábor, születtem Dunakeszin, 1953-ban. 

Önéletrajz részletek:

Szüleim kisiparosok voltak. Édesapám mottója az volt:

"Fiam, amit megtanulsz, sohasem vehetik el tőled!"

 

Tanulmányaim:

A Dunakeszi I. sz. Általános Iskola elvégzése után a Petrik Lajos Vegyipari Technikumban szereztem vegyésztechnikusi képesítést és érettségiztem. 

Mindezekkel egyidőben több mint 10 éven át folytattam zenei tanulmányokat zongorán, gordonkán és gitáron. Ezen a téren igazán nővérem ért el sikereket és eredményeket, ki zenei téren doktorált és kitűnő zongoratanárnővé vált.  

1976-ben diplomáztam a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karának Vegyipari Gépész Szakának nappali tagozatán. 

1978-80-ban elvégeztem és diplomáztam a BME Energetikai és Energotechniológiai Szakmérnöki, majd 1982-84-ben a BME Gazdaságmérnöki szemeszterein. 

1987-89-ben társadalomtudományi tanulmányokat végeztem a Politikai Főiskola posztgraduilis képzésén, melynek záróakkordját, politikai doktori disszertációm befejezését, "Etatizmus a szocializmusban" címmel a rendszerváltás tette lehetetlenné.

2001-ben elkezdtem és tanulmányokat folytattam az ELTE Állam- és Jogtudományi karon.

Ezzel egyidőben tanulmányokat kezdtem a Jacht Akadémia oktatásán is, melynek eredményeként 12. tmf.-es tengerészkapitányi képesítést szereztem.

Szakmai munkáim:

A Magyar Acélárugyárban (Bp. Váci út, 1976.) kezdtem fejlesztő mérnökként. Rövid idővel később a KLIMA Ipari Szövetkezet (Bp. XV ker.1977.) tervezőjeként sajátítottam el az ipari hűtőberendezések tervezési munkálatainak fortélyait. Két év után e terület gyakorlati tapasztalatait a Magyar Hűtőipari Rt. Dunakeszi Gyárában (1979) mélyítettem el mint főgépész, később energia üzemvezető. Irányításom alá tartozott a hűtőgépház, a kazánház, targoncajavító és töltő üzem.

1985-ben újból a KLIMA Ipari Szövetkezetnél dolgoztam mint Kivitelezési üzemvezető, ahol az élelmiszer- és hűtőipari berendezések építéseit irányítottam.

1987-ben politikai pályára kértek fel, melyet a célból vállaltam, hogy később a dunakeszi Hűtőház igazgatója lehessek. Munkám során rálátásom volt Dunakeszi, Göd, Fót gazdasági intézményeinek munkájára, később a 3 város művelődéspolitikai és oktatáspolitikai politikai irányítása volt a feladatom, több vezető társaimmal együtt. E másfél év a rendszerváltás születésének időszaka volt a politika területén, az akkori politika zsákutcája, de személyi fejlődésem egyik legeredményesebb, visszatekintve is pótolhatatlan időszaka.

1989 tavaszán visszatérve eredeti szakmai területemhez, a Gödi MGTSZ Élelmiszerfeldolgozási főágazatának vezetője lettem és élelmiszeripari beruházások előkészítése volt a feladatom a kereskedelmi és felvásárlási tevékenységek koordinálása, irányítása mellett.

Ezzel párhuzamosan kezdtem barátaimmal kiépíteni a privátszféra gazdasági alapjait.

Ennek köszönhetően ma már tulajdonosa és ügyvezetője vagyok a Keszi Channel Kft.-nek (1998) és a Keszi Ker Kft.-nek (1989).

Rövid kitérőt tettem 2000.-ben a MatávkábelTV Kft. dunakeszi területi értékesítési vezetőjeként, melyet egy év után saját cégeim irányítása váltott fel.

 

Családi adatok:

1974-ben házasodtam, feleségem Domoszlai Gáborné született Fried Márta férfifodrász.

Gyermekeim Gábor (sz: 1975), vállalkozó és cégem vezetésében segítő társam, Márta lányom (1977) azon dolgozik, hogy megelőzzön a diplomák számával. Gyöngyösi közgazdasági után az egri Tanárképző Főiskola Idegenforgalmi szakán szerzett diplomát, majd a Pécsi Jogegyetem 4 éves hallgatójaként a jog elsajátítását gyűri. Két év kivételével mint jogász az államigazgatás területén dolgozik..

Szabadidő:

A vadászatot, mint nagy szenvedélyt a munka szorította háttérbe, helyette a koronglövészetet favorizálom.

A tengeri hajózás keretében több mint 15 ezer tengeri mérföldet tettem meg saját liszenszel. 

Mindezeket azért írtam le, hogy informáljam ezen oldal kedves Látogatóját arról, hogy az üzleti élet területén kívül hol tudunk esetleg még közös érdeklődési területekre találni.

 

Megköszönve figyelmes türelmét:

Domoszlai Gábor

Ügyvezető igazgató 

 

Önéletrajz:

Bányavári Péter

szerkesztő

Nevem Bányavári Péter, 1954. március 7-én születtem, Sződligeten. 

 

Általános iskolai tanulmányaimat szülőfalumban végeztem, majd a váci Lőwy Sándor Gépipari Technikumban folytattam, ahol 1972-ben érettségiztem, mint gépgyártás-technológus technikus.

 

Ezt követte a Kandó Kálmán Villamosipari Főiskola Gyengeáramú Kar Számítástechnikai szakának elvégzése. A főiskolát 1976-ban fejeztem be, mint gyengeáramú okleveles villamos üzemmérnök.  1976-77 között a Zrínyi Miklós Katonai Akadémián elvégeztem az egy éves rendszer- és folyamatszervezői tanfolyamot.  Ezt követte a SZÁMALK tanfolyamok sora, majd a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnök-továbbképző szemeszterei.

Szakmai munkámat a számítástechnika világában végeztem. Kezdetben Zrínyi Miklós Katonai Akadémia számítóközpontjába főtechnikus voltam, különböző számítógépek /R-20, R-55, IBM 4341/ mellett végeztem üzemeltetői munkát.

Elsősorban a számítógép perifériáival foglalkoztam. 1984-től üzemeltető-mérnöki beosztásban dolgoztam. A személyi számítógépek megjelenésével az érdeklődésem ebbe az irányba fordult. Megismerkedtem a személyi számítógépek különböző típusaival,  majd feladatköröm lett ezek üzemeltetése, karbantartása, üzembe helyezése, hálózatok építése. 1990-es évektől a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem számítógép hálózatának hardver üzemeltetését végeztem kollégáimmal.

Mint egyéni vállalkozó, számítógépek telepítésével, javításával, szervizelésével foglalkozom, valamint a Keszi Channel Kft. kábeltelevíziós csatornájának műsorkészítésében és számítógépes üzemeltetésében tevékenykedem. 1975-ben házasságot kötöttem Urbán Zsuzsannával. Két gyermekünk született, Péter 1976 februárjában, Ákos pedig 1992 februárjában. 

1980-tól 1997-ig Dunakeszin, a Barátság úti lakótelepen laktunk, majd Sződligetre költöztünk.

Hobbim a horgászat, kedvenc sportom a tenisz, ha tehetem magam is szívesen teniszezek.

Sződliget, 2004. január 15.

Bányavári Péter

szerkesztő

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search