Minden ami fontos

RegioJet július 31-től Budapestről: Bécs 9 EUR, Prága: 16 EUR!

A RegioJet július 31-től új, naponta kétszer oda-vissza közlekedő vasúti járatot indít a Budapest - Bécs - Brünn - Prága útvonalon - közölte a cseh magántulajdonú vasúttársaság.

A járatokon low-cost, standard, relax és business kocsiosztályra lehet jegyet váltani. A legkedvezőbb egyirányú jegyek Budapest és Bécs, valamint Budapest és Brünn között 9 eurótól indulnak, míg Budapest és Prága főpályaudvara között 16 eurótól elérhetőek online. A menetjegyek minden kocsiosztályon tartalmazzák a helybiztosítást, illetve a nyomtatott sajtótermékek, valamint a nagysebességű internetelérés használatát.

A standard osztályon található Astra kocsikban ülésbe épített multimédiás képernyők vannak. A standard, relax valamint a business osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snack-ek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.

A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe venni.

https://www.anetkukaca.hu/2020/07/maganvasuttal-budapestrol-becs-9-eur.html?fbclid=IwAR21_sc1EQ9Ec8IiOxBbI7THfnyCMq9FpHTf7aEELMJxxWYjkEkeiuLie9I

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search