A dunakeszi Katica konyhája ételei az országos versenyen.
A Dunakesziről érkező séfek "Katica konyhája" névvel indultak és különdíjasok lettek!
"A leves citromos karfiol krémleves kamillával az ötlet onnan, hogy egészséges alapanyag liszt nélkül készíthető és hideg, meleg levesnek egyaránt finom.
A főétel busa volt amibe egy citromos tejszínes prád került pak joy levéllel. És zöldséges bulgur hajdinával volt a köret. Kivétel nélkül mind egészséges alapanyag.
A desszert pedig gluténmentes rétesvirágnak neveztem mert egy gluténmentes szilvatölteléket helyeztünk rizslapba zabpehellyel. Karamellel és cukorhabbal. Amiért ragaszkodtam a gluténmentes desszerthez annak oka az egyre több gluténérzékeny gyerek a közétkeztetésben. Az egész ételsor ennek alapján készült, hiszen a bulgurt ha kiváltjuk pl rizsre akkor gluténmentes az egész."