Minden ami fontos

Gazdaságos környezetvédelem a dunakeszi BA-HA-MA’S hűtőházában.

A magyar tulajdonú BA-HA-MA’S Kft. létesítménygazdálkodási vezetőjével, Závodszky Ákossal készítettek interjút arról, hogyan igyekeznek hatékonyságot növelni a vállalat Dunakeszin létesített modern hűtőraktárában: 

„A cég 1994 óta foglalkozik mélyhűtött termékek értékesítésével. A Dél-Dunakeszin található modern hűtőraktár 1200 tonna tárolókapacitású, a 2012-ben átadott vevőközpontú nagykereskedelmi egység pedig 1000 tonna terméket képes tárolni. A cég vásárlói főleg éttermek, konyhák, büfék, egyéb vendéglátóipari, élelmiszer-kiskereskedelmi egységek, hús- és hentesáru üzletek, valamint az élelmiszer-kereskedelmi területen dolgozó viszonteladók, így az igényeket napi szintű áruszállítással elégítik ki. Ehhez elengedhetetlen a pontos és hatékony logisztika.”

„Több új, előremutató technológia bevezetésével javítjuk a munkafolyamatokat. Ilyen például a lítiumion akkumulátorok használata targoncáinkban, valamint a lokális helymeghatározó rendszer alkalmazása. Ez utóbbi az összes beérkező árun kívül az emelőgépekre is kiterjed. Így jobban elkülöníthetők a különböző munkafázisok és szükség esetén sokkal gyorsabban tudunk beavatkozni a folyamatokba. A közeljövőben egy új, korszerűbb vállalatirányítási információs rendszert (ERP, Enterprise Resource Planning) vezetünk be, ami szintén hozzájárul a hatékonyság növeléséhez” - mondta a szakember.”

Több erről ebben a cikkben olvasható:

https://hvg.hu/brandchannel/jungheinrich_20201020_Gazdasagos_kornyezetvedelem_raktar_targonca

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search