Minden ami fontos

A dunakeszi rendőrök már este elfogták a délutáni rablókat!

A dunakeszi rendőrök már este elfogták a délutáni rablókat!

Dunakeszin egy férfi hazafelé tartott és a buszhoz igyekezett 2020. november 21-én délután, amikor leszólította két régebbi ismerőse. Egyikőjük még az aluljáróban szóváltásba keveredett a sértettel, majd társával együtt rátámadtak és dulakodni kezdtek, melynek során az egyik elkövető egy kerítéshez szorította a férfit, és ahol érte ütni-verni kezdte. A sértett próbált védekezni, ám támadója a cselekmény közben fülön is harapta, a fájdalmával elfoglalt férfi zsebeit ki tudták üríteni, majd értékeivel távoztak a helyszínről.

A bántalmazott férfi egy közeli boltba ment segítségért, ahol az üzlet egyik alkalmazottja értesítette a mentőket és a rendőrséget.

A nyomozók a tudomásukra jutott információk alapján azonnal az elkövetők felkutatásába kezdtek, adatokat gyűjtöttek és tanúkat hallgattak ki, minek köszönhetően már az esti órákban -lakóhelyükön- elfogták a rablás feltételezett elkövetőit. Őket a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, melynek során ellentmondásosan vallottak az esettel kapcsolatban. A bűncselekmény elkövetését mindketten tagadták, egyikük panaszt is tett.

A zsaruk mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 31 éves Sz. Attilával és a 36 éves L. Károllyal szemben – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search