Minden ami fontos

Dunakeszi rendőrök keresik a Tura-Hatvan közötti útszakaszon balesetet okozó vezetőt és piros félpótkocsis nyergesvontatót

A dunakeszi rendőrök keresik a sofőrt, aki megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta egy baleset helyszínét,  segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást.

A 3104-s úton haladt Tura felől Hatvan irányába az az egyelőre ismeretlen hatósági jelzésű és típusú nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt, szintén ismeretlen, piros félpótkocsiból álló járműszerelvény 2020. december 15-én, amikor a 27+970 méterszelvényben 3 óra 45 perc körül áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy személyautóval. A baleset után a járműszerelvény vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott, a személygépjármű 21 éves sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

A balesetet okozó járművezető a helyszínről Hatvan irányába, majd a Robert Bosch úton közlekedve hajtott el. A járműszerelvény félpótkocsijának bal oldala a baleset következtében erősen rongálódhatott.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a helyszínt elhagyó járműről, annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a +36-1/236-2883, vagy a Dunakeszi Rendőrkapitányságot a +36-27/341-055 telefonszámon. Bejelentés a Telefontanú +36-80/555-111 zöld számán, a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén is tehető.

Forrás: police.hu

A kép csak illusztráció

 
 
 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search