Minden ami fontos

Arcmaszkot, csokoládét is akart rabolni az a 15 éves váci fiatal, aki ellen már négy büntetőeljárás van folyamatban

 

A váci rendőrök kezdeményezték annak a tinédzsernek a letartóztatását, aki egy kortársát akarta kirabolni a gyanú szerint. Ez már a negyedik folyamatban lévő bűnügye.

Egy 13 éves fiútól akarta megszerezni arcmaszkját és pénzét legutóbbi balhéjakor, 2020. november 30-án kora délután. A város egyik parkjában leszólította, amikor áldozata követelőző szavai ellenére nem teljesítette követelését, veréssel fenyegette. Egy járókelő közbelépése akadályozta meg a komolyabb folytatást. Amikor a rendőrök számára egyértelművé vált a tettes személye, elfogták és 2021. január 11-én őrizetbe vették. Ekkor már három másik nyomozás is folyt ellene a Váci Rendőrkapitányságon. Tavaly februárban egy általános iskolai társát beszorította a sarokba és a csokoládéját követelte. Mivel az édesség nem cserélt gazdát, a 15 éves támadó combon rúgta áldozatát – rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás. Egy hónappal később a helyi vasútállomáson pécézett ki társával egy fiút, a kialakult szóváltást társa az öklével, míg a most elfogott 15 éves fiú egy rúgással rendezte – garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik a büntetőeljárás. Negyedik ügye kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik ellene.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a 15 éves fiút most rablás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search