Minden ami fontos

Nem viselte meg Dunakeszi ingatlanpiacát a Covid-19. A közeljövőben további áremelkedés várható!

Nem viselte meg az északi agglomerációban található Dunakeszi ingatlanpiacát a Covid-19. Habár egy rövid időszakra visszaesett az érdeklődés, az már látszik, hogy az árakat nem befolyásolta a járvány. Mindössze egyetlen szegmensben jelentkezett csökkenés, viszont a közeljövőben további áremelkedés várható a szakértő szerint.

Bár a cikk tavaly augusztusi dátummal keletkezett, Balla Frigyes a Dunakeszi Balla Ingatlaniroda vezetője megerősítette azt a tendenciát, hogy az agglomerációban további áremelkedés várható.

A szakértő véleménye szerint a stabil ingatlanpiac egyik oka vélhetően az, hogy az északi agglomerációban elsősorban családok laknak, így a rövid távú bérbeadás, vagyis az Airbnb, egyáltalán nem jellemző a térségre. Ezért az elmaradó turisták és az ebből származó bevételkiesés nem csökkentette az itt található ingatlanok értékét.

De az is közrejátszik a szinten maradó forgalomban, hogy az elmúlt évek statisztikái szerint a dunakeszi járás az ország legtehetősebb részei közé tartozik. Ennek köszönhetően az itt élők az országos átlagnál nagyobb mértékű megtakarításokkal rendelkeznek, ez pedig lehetővé teszi számukra az ingatlanvásárlásokat.

Ezek a tényezők pedig az árakra is hatással voltak. Balla Frigyes szerint az elmúlt fél évben a családi házak piacán az árakat tekintve egyáltalán nem tapasztaltak visszaesést, a lakások piacán pedig csak a panelek tekintetében figyeltek meg egy enyhébb, 5-10 százalék körüli árcsökkenést.

A képen Balla Frigyes a dunakeszi Balla Ingatlaniroda (2120. Dunakeszi Fő út 70. Keszi Center üózletház) vezetője.

Teljes cikk itt olvasható:

https://ballaingatlan.hu/hirek/csak-egyetlen-ingatlantipus-ara-csokkent-dunakeszi-ingatlanpiacan/?fbclid=IwAR1_63TUz1s9h_sGfozxqq1FeyX79yacEXxqWDVYFKSMnutQ-IzL2iWmZYE

 

Következő TV-műsorok

16 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
10.16.2021 12:00 pm - 12:30 pm
16 okt.
17 okt.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search