Minden ami fontos

A váci zsaruk közel egy óra alatt elfogták azt a 19 éves fiatalt, aki a gyanú szerint erőszakkal vette el egy fiú pénzét Vácon.

A Váci Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés szerint 2021. április 11-én 13 óra 30 perc körül egy 14 éves fiút kiraboltak. Az áldozat elmondta a rendőröknek, hogy egy fiú ült mellé egy váci buszmegállóban, pénzt kért tőle, azonban az átadott apróval nem elégedett meg, többet akart.

Az elkövető, hogy megtörje és megfélemlítse a sértettet, egy pillanatra a zsebébe nyúlt, mintha abból valamit előhúzni szándékozna, majd megfenyegette, ha nem adja oda az összes pénzét, megszúrkálja. Az áldozat félelmében a még nála lévő kétezer forintot is odaadta, R. Krisztofer pedig zsákmányával elfutott.

Forró nyomon indultak a váci zsaruk, azonosították és közel egy óra alatt Vác belvárosában már kattant a bilincs a rablással gyanúsítható férfi kezén. A nyomozók R. Krisztofert a rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntettének gyanúja miatt kihallgatták.

A fiú a bűncselekmény elkövetését részben elismerte, állítása szerint azonban nem fenyegette meg a sértettet, szépen kérte a lóvét, amiből később cigarettát és dobozos üdítőt vásárolt. A rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Forrás: police.hu

A kép csak illusztráció.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search