Minden ami fontos

Tóth-Gréczy Korinna lett Az év kisgyermeknevelője Dunakeszin

A Napsugár Bölcsőde helyettes vezetőjének az elismerést Dióssi Csaba polgármester adta át. Mint mondta, ez a díj nagyon nagy érték, mert a kollégák minősítik a munkát, az ő véleményük alapján ítélik oda Az év kisgyermeknevelője címet.

“Mi itt Dunakeszin tudjuk, mennyire fontos, hogy bölcsőde szolgáljon minket, ezért csak az elmúlt 10 évben két bölcsődét építettünk a városban, és a harmadik pályázatát is beadtuk már” – mondta Dóssi Csaba. A polgármester kiemelte: a város azt a célt tűzte ki, hogy minden dunakeszi bölcsődés olyan intézményben kapjon nevelést, amelyet direkt erre a célra építettek, mint a Napsugár Bölcsődét, ahol tornaszoba is van. “Nemcsak az épületekkel állunk jól, de itt Dunakeszin büszkék lehetünk arra a kollektívára is, amely ezeket a bölcsődéket szaktudással és élettel tölti meg” – tette hozzá a városvezető, megköszönve azt a munkát, amit a kisgyermeknevelők a korlátozások miatt nagyon nehéz elmúlt egy évben végeztek.

Teljes cikk:

https://dunakeszipost.hu/toth-greczy-korinna-lett-az-ev-kisgyermek-neveloje-dunakeszin/?fbclid=IwAR1LFYdxAANpg5ovbcmOUHDeuexSp9KDSfr37Ai6p3JX7gqq5t2qdWgUU_4

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search