Minden ami fontos

1,5 dl töménnyel a vérében, pozitív drogteszttel, járművezetéstől eltíltva kapták el a dunakeszi rendőrök az akkumulátor tolvajt.

A dunakeszi rendőrök számára a jármű típusa és a rajta lévő matrica elegendőnek bizonyult az azonosításhoz. Észrevették, felismerték, megállították, a közlekedési bűncselekménnyel gyanúsítható sofőrt elfogták.

Egy fóti utcában zajló munkálatok miatt kihelyezett ideiglenes forgalomirányító fényjelző készülék mondta fel a szolgálatot 2021. május 12-én este. Nem magától hibásodott meg, valaki kilopta belőle az akkumulátorokat. A lámpa hiánya fél napig okozott fokozott közlekedésbiztonsági kockázatot az arra haladó autósoknak.

Az akkumulátortolvaj egy járművel érkezett és távozott, csak a típusa, és a jármű oldalán lévő matrica állt rendelkezésre. Nem sok, de a rendőröknek ennyi is elegendő volt, hogy két nappal később - egy dunakeszi áruház parkolójánál - gépkocsizó járőrszolgálatuk közben kiszúrják. Kivárták, míg a sofőr visszatért járművéhez, majd igazoltatták.

A 37 éves férfi szondája pozitív lett - állítása szerint 1,5 dl töményet és egy üveg sört gurított le indulás előtt -, drogtesztje THC-re, amphetaminra és morfiumra jelzett, sőt korábban jogerősen eltiltották a járművezetéstől. A járműre nem volt érvényes kötelező biztosítás, műszaki állapota is hagyott kívánnivalót maga után, az utastérben másfél palack pálinka, a kesztyűtartóban kábítószergyanús anyagmaradvány lapult.

Előállították, kihallgatták. A terhére rótt bűncselekményeket nem tagadta. Az akkumulátorokból pénzt remélt, állandó munkahelye nem lévén, alkalmi lopásokból tartja fenn magát - nyilatkozta. Nem különösebben érdekelte, hogy a lámpát ideiglenesen működésképtelenné tette, és ezzel mit okozott, ellenben kérte, hogy enyhítő körülményként értékeljék, megmutatta, hol találják zsákmányát: egy Mogyoródhoz közeli, erdős területen.

A 37 éves, lakcím nélküli férfi ellen lopás bűntettének, közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének, járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntettének, járművezetés bódult állapotban vétségének, kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság. Az ittas járművezetés miatt közigazgatási eljárás indult, a kötelező biztosítás hiánya miatt 50 ezer forint bírságot szabtak ki.

Forrás:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/keves-de-elegseges-reszletbol#3

 

 

 

 

https://youtu.be/o6Mtkk3qND0

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search