Minden ami fontos

A női mérnököket ünnepeltük június 23-án.

Június 23-a a műszaki pályán dolgozó nők világnapja, amely a műszaki területeken dolgozó nők eredményeit ünnepli, és felhívja a figyelmet arra, milyen fontos, hogy minél több nő válassza ezt a karrierutat. 

Az ABB a női mérnököket ünnepli a műszaki pályán dolgozó nők világnapján. A vállalat arra biztatja a pályaválasztás előtt álló lányokat, hogy válasszák bátran a mérnöki karriert.

Június 23-a a műszaki pályán dolgozó nők világnapja (International Women in Engineering Day), amely a műszaki területeken dolgozó nők eredményeit ünnepli, és felhívja a figyelmet arra, milyen fontos, hogy minél több nő válassza ezt a karrierutat. Ennek alkalmából az ABB Kft. informális beszélgetést szervez mérnöki háttérrel rendelkező női kollégái, és a vállalat Női Mentorprogramjának jelenlegi és korábbi résztvevői számára a tapasztalatok, bevált gyakorlatok, kérdések és kétségek megvitatására.

Az ABB számára alapérték az esélyegyenlőség, 2020-ban a vállalat elindította új Globális sokszínűségi és befogadási stratégia 2030-ig című programját, melynek keretében a következő tíz évben szeretné világszerte megduplázni, a jelenlegi 12,5 százalékról 25 százalékra növelni a nők arányát a felsővezetői pozíciókban.

A műszaki pályán dolgozó nők világnapján a cég méltatja a női mérnököket, akik nap mint nap inspirálnak, és bizonyítják szakértelmüket és vezetői képességeiket, és hozzájárulnak egy sokszínűbb és befogadóbb iparág és munkahely megteremtéséhez.

Teljes cikk:

http://gyartastrend.hu/muveltmernok/cikk/a_noi_mernokoket_unnepeljuk_ma

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search