Minden ami fontos

140 ezer magyar migráns kérelmezte a letelepedést az angoloknál

Június 30-án lejárt a határidő, de bizonyos feltételekkel még mindig jelentkezhetnek az Európai Unió az Európai Gazdasági Térség (EGT, azaz Izland, Liechtenstein, Norvégia és Svájc) állampolgárai letelepedési engedélyért Nagy-Britanniában. A jelentkezések száma meglepően magas volt, de a magyarok közül viszonylag kevesen, mindössze 140 ezren igényeltek letelepedett státuszt.

  1. május 31-ig, azaz egy hónappal a jelentkezési határidő vége előtt 5,3 millióan jelentkeztek, és mivel vannak, akik vagy az utolsó hónapra hagyták ezt, vagy lemaradnak a határidőről. Az elmúlt években tehát 6 millió EU-s és EGT-s állampolgár élt életvitelszerűen az Egyesült Királyságban, ez azonban nem jelenti azt, hogy a 66 millió lakosú Nagy-Britanniában jelenleg is 9 százaléknyi EU-s állampolgár él, ugyanis a letelepedési engedély igényléséhez nem kell az országban tartózkodni. Elég azt igazolni, hogy az igénylő az elmúlt 3 és 5 évben a jelentkezéshez megfelelően “elég sokat”, fél évnél többet töltött évente az országban.

Teljes cikk:

https://qubit.hu/2021/07/13/ketszer-annyi-eu-s-allampolgar-szeretne-letelepedni-nagy-britanniaban-mint-korabban-gondoltak-koztuk-140-ezer-magyar

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search