Minden ami fontos

Dunakeszi kiesett a Megye I.-ból, új cél a visszajutás!

A nevezések összesítése és a hiánypótlások befogadása után az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága beosztotta, hogy mely egyesületek indulhatnak a 2021/2022. évi Pest megyei férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok egyes osztályaiban.

Megye I. osztály

Az elmúlt szezon eredményei alapján az I. osztályból feljuthatott volna az NB III-as bajnokságba a Vecsés, ám a vecsésiek nem éltek a lehetőséggel. Mindezzel párhuzamosan a Taksony kiesett az NB III-ból. A téli szünetben visszalépett Törtel – értelemszerűen – nem nevezhetett a megyei élvonalba – más kérdés, hogy a klub nem indított felnőttcsapatot más szinten sem ebben az évadban. A másik kieső a Százhalombatta volt. Mivel mindkét „megye-kettes” bajnok (Gyömrő és Pereg) vállalta a megyei élvonal kihívásait, ezért a versenykiírás szabályai miatt a 14., alapesetben bennmaradó helyen záró Dunakeszi is a kiesés sorsára jutott.

Megye IIosztály

A fentebb megnevezett feljutók mellett távoztak még a II. osztályból a kiesők, így az Aszód, a Dunabogdány, a Taksony II. és a Tárnok, míg érkezési oldalon megjelentek a már említett „megye-egyes” kiesők, valamint meg kellett (volna) jelenniük a „megye-hármas” bajnokoknak (Ecser, Iklad és Kistarcsa) és az osztályozó győztesének (Perbál). Az ikladiak azonban nem vállalták a feljutást, így a szabályok értelmében a Pécel előtt nyílt lehetőség az eggyel magasabb szinten való indulásra, s a péceliek éltek is ezzel a sansszal.

Erről több itt olvasható:

https://pest.mlsz.hu/hir/kialakultak-a-20212022.-evi-pest-megyei-ferfi-felnott-labdarugo-bajnoksagok-mezonyei

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search