Minden ami fontos

HAMAROSAN MÁR IMÁDKOZNI IS LEHET A FACEBOOKON

Egyelőre csak az Egyesült Államokban tesztelik a Facebook legújabb fejlesztését, de valószínűleg később az egész világon bevezetik majd a virtuális imát, amit like helyett lehet majd osztogatni a közösségi oldalon. Mark Zuckerberg, a Facebook vezérigazgatója és atyaúristene már 2017-ben célozgatott rá, hogy a vallási közösségekben különösen értékes partnereket lát, sőt, az oldalnak külön vallásügyi munkatársa is van, de az imagomb bevezetése mindeddig váratott magára.

A Facebook május végén tette hozzáférhetővé az új funkciót néhány vallási közösség számára, ilyenkor a poszt alatt a szokásos emoji-reakciókon kívül feltűnik egy „imádkoztam” gomb is, aminek a megnyomásával az ember arról biztosíthatja a közösség tagjait, hogy valóban imádkozott. Azt is meg lehet adni, hogy miért imádkozzanak az emberek, a Reuters gyűjtése szerint az eddigiekben sikeres jogosítványért, egy asszony covidos gyerekéért és egy lány összetört szívéért lehetett nyomkodni a gombot.

Imaemoji 

A Facebook a pandémia miatti lezárások idején különösen népszerűvé, gyakran nélkülözhetetlenné vált: a tavalyi év során a legnagyobb forgalmat és a legtöbb videóhívást a húsvéti időszakban tapasztalták, a spirituális tartalmakat kínáló csoportok pedig jobban pörögtek, mint eddig bármikor. A pandémia kezdetén a közösségi oldal még starter kitekkel is ellátta a vallási közösségeket: kis kamera- vagy telefonállványokat osztogatott a felületén található vallási közösségeknek, és azt hirdette, hogy minden, ami az online hitélethez kell, a Facebookon már amúgy is megtalálható. 

Teljes cikk:

https://qubit.hu/2021/07/24/hianypotlo-hamarosan-mar-imadkozni-is-lehet-a-facebookon

Következő TV-műsorok

22 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin
10.22.2021 7:00 am - 12:30 pm
22 okt.
Hetedhét Magazin
10.22.2021 7:00 pm
23 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
10.23.2021 12:00 pm - 12:30 pm
23 okt.
24 okt.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search