Minden ami fontos

Már lebeg a világ leggyorsabb elektromos repülője

A brit SAMAD Aerospace nagyon ambiciózus projektbe kezdett az e-Starling építésével, ami szándékaik szerint ötvözi egy helikopter és egy magánrepülő legjobb tulajdonságait: képes a függőleges le- és felszállásra, illetve rendkívül gyorsan halad, és nagy hatótávval rendelkezik. A Cranfield Technology Parkban készült jármű lebegőtesztjéről nemrég egy videó is megjelent – az osztott képernyő alsó felében az előző, hagyományos módon felszálló prototípus, míg a felsőben a legújabb, már vertikálisan emelkedő és landoló eVTOL látható:

A SAMAD szándéka szerint a kevert szárnyú e-Starling a világ leggyorsabb hibrid üzemű repülője lesz, hiszen közel 500 km/h-val fog közlekedni. A hihetetlen sebességhez minden eddiginél nagyobb, kb. 1300 kilométeres hatótávolságot ígérnek, úgy, hogy a majdani utasoknak a repterek forgalmához sem kell igazodniuk, hiszen a gép indulásához és érkezéséhez elegendő lesz egy helikopter-leszállópálya. Ez nagy előrelépés a tavaly novemberben debütált, hagyományos felszállást produkáló prototípushoz képest, ráadásul a lebegőteszt alapján kifejezetten mozgékony és stabil koncepciójármű született.

Forrás:

https://newtechnology.hu/mar-lebeg-a-vilag-leggyorsabb-elektromos-repuloje/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search