Minden ami fontos

450 ezer dollárért előre lehet vásárolni jegyet a 2024-ben induló űrballonra

Már csak pár év és a világűrből csodálhatjuk a Földet.

Spaceship Neptune 19 km/órás sebességgel emelkedik a magasba, miközben az utas egy elegáns társalgóban koktélokat kortyolgatva pihenhet és élvezheti az ámulatba ejtő kilátást.

A futballpálya méretű űrballon egy kényelmes bringatúra tempóját idéző sebességgel viszi fel a gömbölyded kabint, ami így komoly kontrasztot jelent a Virgin Galactic és a Blue Origin mennydörgő robbanásaihoz képest – írja a Roadster.

A NASA által tesztelt és használt ballonok már az 1930-as évek óta léteznek, amikor először alkalmazták őket különféle kutatásokra és kalandozásokra. A Spaceship Neptune 100 ezer láb (kb. 30 ezer méter) magasra emelkedő űrhajója technikailag nem éri el a világűrt, de ugyanúgy megadja a szuborbitális rakéta-élményt (amit a súlytalanság kivételével Richard Branson a Virgin Galactic VSS Unity űrrepülőgépének fedélzetén végrehajtott történelmi repülése során tapasztalt). Ahhoz képest viszont jóval több luxust kínál, miközben az utasok továbbra is hihetetlen kilátást élvezhetnek.

Miután a Virgin Galactic sikeres tesztrepülést hajtott végre a VSS Unityvel – melyen a cég alapítója, Sir Richard Branson végre megvalósította álmát, az űrutazást – a magánjellegű űrutakkal foglalkozó cég ismét megnyitotta a szuborbitális járatokra szóló jegyértékesítést.

 

Legutóbb 2013 és 2018 között kínált jegyeket a Virgin Galactic, akkor mintegy hatszáz leendő utas vásárolt tikettet. Később derült csak ki, hogy az időben kapcsolók milyen jól jártak a fejenként 200-250 ezer dollárért (61-76 millió forintért) megvett jegyükkel, mivel aki mostanság gondolkodik helyfoglaláson, annak már 450 ezer dollárt (kb. 137 millió forintot) kell átutalnia. A Virgin Galactic ugyanakkor páros, baráti, és családi csomagokat is árul.

Forrás:

https://roadster.hu/virgin-galactic-urrepules/

és

https://roadster.hu/fejedelmi-urelmeny/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search