Minden ami fontos

Az eset kimaxolva! Váci rendőrök állították meg, ittasan, jogosítvány nélkül, kivont forgalmival vezette az autót.

A váci rendőrök előállították azt a férfit és társát, akik úgy vettek részt a közúti közlekedésben, hogy jogosítványuk nem volt, az autó ki volt vonva a forgalomból, és a szonda is mindkettejük esetében pozitív értéket mutatott.

A járőrök 2021. szeptember 4-én éjjel Vácon intettek le egy járművezetőt. A 47 éves férfi szemmel láthatóan alkoholt fogyasztott, fújatták is vele a szondát. A műszer igazolta a rendőrök gyanúját, pozitív értéket mutatott, továbbá kiderült, hogy a férfinek jogosítványa nincs, a kocsija pedig ki van vonva a forgalomból. A rendőrök G. Zsolttal mintavételre indultak a kapitányságra, amikor látták, hogy a férfi utastársára, az 50 éves Cs. Attila a leparkoltatott kocsiba pattan, és elindul a rendőrautó után.

Mivel az intézkedés alkalmával feltűnt a zsaruknak, hogy nem csak a sofőr, de utastársa is fogyaszthatott jócskán, azonnal megállították és őt is igazoltatták, szondáztatták a rendőrök. Cs. Attila esetében is egyenes út vezetett az előállításhoz, azt a tényt nem elhanyagolva, hogy vezetői engedéllyel ő sem rendelkezett.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a két férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, továbbá szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés, és forgalomból kivont járművel a közúti forgalomban való közlekedés elkövetése miatt.

Forrás:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/egyszerre-ketto

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search