Minden ami fontos

Dunakeszi idén is támogatja a felsőoktatási intézmények hallgatóit

Dunakeszi Város Képviselő-testülete megszavazta, hogy az önkormányzat a 2021/2022-es tanévben is támogatja az egyetemi és főiskolai hallgatókat a Bursa Hungarica felsőoktatási önkormányzati ösztöndíj-pályázati program keretében. 

A Bursa Hungarica a szociálisan rászoruló, hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetve továbbtanulni szándékozók számára nyújt rendszeres anyagi segítséget.

Az önkormányzat havi támogatást nyújt, amelyet a megyei önkormányzat kiegészíthet, az Emberi Erőforrás Minisztériuma pedig a települési önkormányzati támogatással megegyező mértékben egészít ki.

Bursa Hungarica program

A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása.

A program keretében olyan szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak folyósítható az ösztöndíj, akik a települési önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkeznek, felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos) képzésben vesznek részt. 

A többszintű támogatási rendszer pénzügyi fedezetéül három forrás szolgál: a települési önkormányzati, a megyei önkormányzati, valamint – az Innovációs és Technológiai Minisztérium finanszírozásával – a felsőoktatási intézményi költségvetésben megjelenő elkülönített forrás.

Pályázna? Kérdése van?
Az alábbi linkeken megtekintheti az aktuális pályázati felhívásokat, valamint a program ügyfélszolgálatának elérhetőségeit.

 LINKEK:

Felhívások
Ügyfélszolgálat
Gyakran ismételt kérdések
Archívum

 

Forrás:

 

Következő TV-műsorok

16 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
10.16.2021 12:00 pm - 12:30 pm
16 okt.
17 okt.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search