Minden ami fontos

Új, elektromos meghajtású, különösen diszkrét zajszinten operáló légi taxi terveivel hozakodott elő az Airbus.

Iparági szereplők előtt mutatta be legújabb légi taxijának koncepcióját önnön, Airbus Summit nevű rendezvényén az Airbus.

Az elektromos meghajtású jármű formavilágának leghangsúlyosabb elemei a két merev szárny, a V-alakú farokrész és az optimális elrendezésben ráaggatott nyolc propeller. A CityAirbus NextGenre keresztelt gép hatótávolsága 80 kilométer, maximális utazósebessége 120 kilométer per óra, és négy utas befogadására alkalmas. Városi fuvarozás esetében a zajszint kulcsfontosságú tényező. A CityAirbus NextGen állítólag üzemelés közben (a maga nemében) rendkívül halk lesz, és zajszintje átrepüléskor a 65 decibelt, illetve leszálláskor a 70 decibelt soha nem fogja meghaladni.

A repülőgyártó a CityAirbus NextGent állítólag hosszú évek kutatásaira, kettő elektromos, Helyben Fel- és Leszálló (eVTOL) bemutató járműve tesztjeinek tapasztalataira, a termékportfolióján átívelő hangtechnikai fejlesztésekre, illetve a légijármű-hitelesítésben szerzett évtizedes jártasságára támaszkodva alkotja meg.

A CityAirbus NextGen egyelőre a részletes tervezési fázisig jutott el, és a prototípus első ízben 2023-ban rugaszkodhat el a talajról. A járműfejlesztésen túl az Airbus időközben természetesen a személyfuvarozó rendszer működtetéséhez szükséges, optimális ökoszisztéma kialakításába is jelentős energiákat fektet, hogy a légi taxik a jövőben ténylegesen a társadalom javát szolgálják.

 

Forrás:

http://gyartastrend.hu/autoipar/cikk/sajat_legi_taxi_koncepciojat_lebegtette_meg_az_airbus

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search