Minden ami fontos

Kimaxolt eset! Kábszerezve, hamis adatokkal, jogosítvány és biztosítás nélkül kapták el a dunakeszi rendőrök a 27 éves sofőrt!

A dunakeszi járőrök 2021. október 5-én reggel állították le a 27 éves sofőrt. Az alkoholszonda negatív lett, a tág pupillák azonban valamit sejttettek. A férfi által bediktált adatok létező ember adatait mutatták ugyan, de arcképe cseppet sem hasonlított az igazoltatottra. A sofőr némi hezitálás után elismerte, más adatokat diktált be, gyenge kísérlete a rendőri intézkedés alóli kibúvásra irányult.

A bódultság szembetűnő jelei miatt a férfival szemben kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely THC-re, AMP-re, és BZO-ra pozitív értéket mutatott. Előállítása mintatvételre többszörösen indokolt volt.

Az is kiderült, hogy jogosítványa sincs, mivel a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt elvette. Az autóval sem volt minden rendben, hiányzott a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása.

A 27 éves férfival szemben kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése, valamint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás hiánya miatt.

 

Forrás: police.hu

 

 

 

https://youtu.be/nhMFrejLSNI

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search