Minden ami fontos

VIRTUÁLIS VILÁGOT ÉPÍT A FACEBOOK, JÖN A METAVERZUM

„Itt vannak a telefonjaink, amik viszonylag kis készülékek. Az időnk nagy részében ezeken a kis, világító téglatesteken keresztül éljük az életünket. Úgy gondolom, az embereknek nem így kellene kapcsolatba lépniük egymással. Ma az értekezleteken arcokból álló rácsot nézünk a képernyőn. Ez sem természetes. Hozzá vagyunk szokva, hogy egy szobában vagyunk másokkal, és van közös térérzékelésünk. Ha a mellettem jobbra ülő ember beszél, akkor abból az irányból hallom, amit mond, és nem ugyanonnan jön minden hang, az előttem lévő készülékből.”

Egy ilyen, a fizikai valóságot leutánzó virtuális tér létrehozása számos kihívást állít a legnagyobb programozók, tervezők, fejlesztők és más technológiai szakemberek elé, így még Zuckerberg sem gondolja, hogy a Facebook egyedül meg tudná valósítani a metaverzumot. A felhasználók digitális avatárjainak virtuális térben való találkozása és beszélgetése egy dolog, és talán még az irodai értekezletek VR-osítása sem okozna gondot a Facebooknak, de egy mindenre kiterjedő virtuális világban koncerteket és más közösségi programokat kell szervezni, oktatást kell szervezni, ráadásul a metaverzumnak saját digitális gazdasággal kell rendelkeznie.

Teljes cikk itt olvasható:

https://qubit.hu/2021/10/14/virtualis-vilagot-epit-a-facebook-jon-a-metaverzum

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search