Minden ami fontos

Otthonokban és az üzemekben is zöldül az energia Magyarországon

Néhány előremutató elemzés szerint 15 év múlva az energiafogyasztásunk 80 százaléka zöld energiából kerül előállításra. 2050-re a becsült energiafogyasztás a jelenlegi háromszorosára nő majd, amelynek az előrejelzések szerint 20 százalékát napenergia fogja biztosítani.

Megnyugtató azonban, hogy egyre több állami támogatási program segíti a családok és a vállalatok életét az energiatakarékosság irányába terelni.  Az innovatív és környezetbarát megoldásokban már 30 éve élen járó Daniella Villamosság felmérése szerint sokkal többen fordulnak már most az alternatív energiatakarékos, környezetbarát megoldások felé, mint korábban. A családi vállalkozásból induló nagyvállalatnál a megújuló energiafelhasználáshoz köthető termékekre 2021-ben 40%-kal nőtt a kereslet, mint az előző évben.

Bár tavaly a földgázárak rekordalacsony szinten mozogtak, 2021-re irreális mértékben elszálltak, főképp európai viszonylatban. A korábbi kutatások mind alacsony árszintet jeleztek előre a piacon. Ezután nem meglepő, hogy mindenkit váratlanul ért, hogy az árak az egekbe szöktek. A kontinens egyik legsúlyosabb gázválsága, illetve a gázellátás ingadozása és kiszámíthatatlansága miatt egyre inkább a megújuló energiák kerülnek előtérbe. Mindezeken felül az időjárás-modellezők 2021-22 telére egész Európára történelmi hideget jósolnak, tetézve a tavaly óta tartó Covid-pandémia negatív hatásait.  Jelen esetben a legfontosabb, hogy gyorsan és jól tudjunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez, ezért is célszerű a modern hálózati és villamossági újításokra fő megoldásként tekintenünk.

„Nem kell megijedni a gázárak ingadozása és a családokra, illetve a vállalkozások működésére gyakorolt hatása miatt, hiszen ma már a technológiai újítások lehetővé teszik, hogy ezt a problémát új megoldásként értelmezhessük és elindulhassunk egy gazdaságosabb és fenntarthatóbb jövő felé.” – mondta Nagy Tamás, a Daniella Villamosság Marketing és kommunikációs vezetője.

Rendületlenül tart a napelemes rendszerek fejlesztése, így a piacon egyre modernebb, hatékonyabb és tartósabb eszközök válnak elérhetővé.

Teljes cikk itt olvasható:

http://gyartastrend.hu/cikk/zoldul_az_energia

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search