Minden ami fontos

Váci 32 éves férfi fiatal nőket és lányokat zaklatott. Elkapták.

A váci rendőrök őrizetbe vették azt a 32 éves férfit, aki fiatal nőkre, lányokra vadászva zaklatott a településen. Most őt vadászták le.

Egy 21 éves nő kért rendőri segítséget 2021. december 17-én késő este, miután munkából hazafelé tartva, a kihalt utcában egy ismeretlen a pontos idő után érdeklődve leszólította, majd benyúlt a nadrágjába és elővette a nemi szervét. A nő megrémült, hazaszaladt, majd értesítette a rendőrséget.

Harmadnap késő este két kutyasétáltató kislányt vett célba, akiket követni kezdett. Megint a pontos idő érdekelte, de a lányok nemet mondtak és hátrálni kezdtek. Erre az ismeretlen benyúlt a nadrágjába, elővette a nemi szervét és önkielégítést végzett. A lányok elfutottak.

A váci rendőrök tűvé tették a várost a személyleírásnak megfelelő férfi felkutatása érdekében. Végül 2021. december 21-én este egy kutyakozmetika közelében fogták el, miközben az arra haladóknak mutogatta magát.

A 32 éves L. Richárd beismerő vallomást tett, állítása szerint: „nagyon sajnálom ezeket, amiket csináltam”. A napközben az utcákat járó, munkanélküli férfi - állítása szerint - sokat forgózott a játszótéren, vagy szódázott egy közeli kocsmában, de az ezek után elkövetettek miértjére válasz nem tudott adni.

Az őrizetbe vett férfi ellen két rendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás:

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/lekapcsoltak-0

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search