Minden ami fontos

Dunakeszi két fordulóval a bajnokság vége előtt kiharcolta a bajnoki címet!

A péceli botlás után - ami érthetetlen volt - de van ilyen egy jó csapat életében is, a szurkolók egy gyenge döntetlenre számoltak a Perbáli mérkőzés előtt.

A Perbál, aki idén került a Megye II. csoportjába, szép teljesítménnyel bajnokesélyessé avanzsált a szezon végére, 6 ponttal lemaradva állt a második helyen a tabellán. Előző mérkőzéseit 8-9 góllal nyerte, eredményei alapján jó formát mutatott.

A tegnapi mérkőzés tétje az volt, hogy a  Dunakeszi 6 pontos előnye lecsökken-e 3 pontra és a hátralévő két mérkőzés eredménye dönti el a bajnoki címet vagy a vendégek döntetlenje vagy nyerése meghozza-e a vendégek biztos bajnoki címét.

Kecskés Zoltán csapata az első 15 percben inkább védekezett, a hazaiak mezőfölényüket kihasználva támadták a vendégek kapuját. Amikor a Dunakeszi többször is eljutott már az ellenfél kapujáig,  a hazaiak mezőfölénye megszünt, kezdték érezni, hogy a bajnokesélyest nem lehet egyszerűen letámadni.

A 32. percben egy szögletet követően, a kapu előtti tumultusban, közelről Vágner Attila vágta a hálóba a labdát, megszerezve a vendégek vezetését és lélektani előnyét. 

Ekkor már Dunakeszi is felvette a ritmust és egyre szebb támadásokat vezettek, a rövid egy passzos játékkal pedig kezdték elkedvenítleni a Perbált.

Az első gólt követően 8 percre rá Kacsó Attila a saját térfél közepének széléről indulva sorba hagyta faképnél a hazaiak középpályásait és védőit, egészen a hazaiak tizenhatosának közepéig cselezte be magát, majd lepasszolt Kacsó Botond elé, aki szép góllal szerezte meg a vendégek második gólját.

Még a hazai szurkolók is elismerően nyilatkoztak erről a támadásról, valóban bajnokcsapati erényeket mutatott ezzel a góllal Dunakeszi.

A félidőben az volt a kérdés, hogy tovább támadnak e a vendégek vagy az eredmény megtartására törekednek.

A Dunakeszi továbbta is az első félidő támadó stílusát játszotta, többségben voltak a hosszú passzal felépített dinamikus, gyors támadások, látszott, hogy a csapat stílusa kiforrott a bajnokság végére. A támadások felépítésében a gyors hosszú, pontos előre passzok jelentettek veszélyt, a kiharcolt szögletek, szintén mutatták a begyakorlott formulákat és nagy kockázatot jelentettek az ellenfél kapujára. 

65. percben Simi, szintén egy kapu előtti tömörülésből szerezte meg a Dunakeszi harmadik gólját. A három gólos előny bírtokában már látszott, hogy egyenes út ez a mérkőzés a bajnokság felé. 

Következett egy tíz perces zavar a Dunakeszinél, aminek következtében a Perbál Káldi Sándor góljával megszerezte a becsületgólt. Ez felrázta a Dunakeszit és a mérkőzés hátralévő részében szép, magabiztos játékkal megtartva az eredményt, biztosította a győzelmét.

Az értékelés fontos része a mérkőzés utáni szurkolói vélemények. A dunakeszi játékosok úgy vonulhattak le a pályáról, hogy a perbáli szurkolók is - halkan ugyan de - dicsérték az ellenfél játékát, teljesítményét és bajnokcsapatnak minősítették a vendégeket.

Annál nagyobb elismerés nincs, mikor a hazai szurkoló gárda is megérdemelt vendég győzelemről beszél.

BAJNOK LETT A DUNAKESZI, FELJUTOTT A MEGYE I.-BE GRATULÁLUNK AZ EDZŐNEK ÉS A CSAPATNAK!

A MEGYE I.-ES SZEREPLÉS AZONBAN NEM CSAK AZ EDZŐN ÉS JÁTÉKOSAIN FOG MÚLNI, HANEM AZ EGYESÜLET VEZETÉSÉN IS!

(kc)

 

  

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search