Minden ami fontos

Egy 69 éves dunakeszi férfit ütött el a vonat Dunakeszi Alsón, akit nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők

Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között csak egy vágányon közlekednek a vonatok, mert a Nyugati pályaudvarról 11:15-kor Vácra indult S70-es vonat (2434) Dunakeszi alsó megállóhelynél elgázolt egy embert.

Elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvarról Vácra tartó vonat Dunakeszi alsó megállóhelynél. Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy egy 69 éves dunakeszi férfit ütött el a vonat, akit nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

A Mávinform a honlapján azt közölte, hogy a gázolás miatt késnek a járatok a Budapest-Vác-Szob vonalon. A helyszínelés végéig 15-30, esetenként 30-40 perces késésekre, hosszabb menetidőre, illetve kimaradó járatokra lehet számítani az érintett vonalon.

A gázolás miatt nem közlekednek a Nyugati pályaudvarról minden óra 15 perckor Vácra induló S70-es vonatok és nem járnak a Vácról minden óra 34 perckor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonatok.

Forrás:

MÁVINFORM

és

https://24.hu/belfold/2023/01/18/elgazolt-egy-ferfit-a-vonat-dunakeszinel-sulyos-serulesekkel-vittel-el-a-mentok/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search