Minden ami fontos

117 éves formát hozott vissza 2023-as évpipájához a Peterson

Az Év Pipája sorozatához gyakran nyúl régi dizájnokhoz a cég.

A Peterson éves limitált kiadásai közül a leginkább prémium, az Év Pipája sorozatának 2023-as darabjához újra elővettek egy rég elfeledettnek hitt formát, az X160-at – írja a SmokingPipes.com. Ez egy hagyományosan megtervezett hajlított billiard, ellenállhatatlan hattyúnyak ívvel, ezüst gyűrűvel és az ikonikusnak számító P-Lip szopókával, amely fekete ebonitból készült.

A cég 2023-ban ünnepli, hogy Charles Peterson 125 éve szabadalmaztatta a Peterson System pipákat, amelynek alkotóelemei közül kettőt az X160-hoz is felhasználtak: a szár speciális kialakítását, amely amely segít megakadályozni, hogy a nedvesség feljusson a szárba; és a P-Lip szopókát, amely a teljesebb ízélmény érdekében szétteríti a füstöt a szájpadláson, és csökkenti annak a lehetőségét, hogy a füst megégesse a nyelvet.

A Petersonnál már hagyománnyá vált, hogy az Év Pipája sorozatban elővesznek elfeledett formákat – az X160 már 1906-ban megjelent a Peterson katalógusaiban –, és Glen Whelan, az értékesítési igazgató mindig szorosan részt vesz ebben.

 

Minden évben eljön az a pont, amikor itt az ideje, hogy megtaláljuk az Év Pipája formát, és én elkezdem átnézni a régi katalógusokat, hogy inspirációt keressek. Idén az X160 kiemelkedett és felkeltette a figyelmemet, olyan egyedi forma. A jelenlegi 69-es formánk az X160-asból fejlődött ki, de az eredeti X160-as egy rendkívül klasszikus forma a maga nemében. A tál tojásdad jellege, a karcsú szár – egyszerűen gyönyörű, áramvonalas, és tényleg nincs még egy ilyen forma a portfóliónkban. Egyszerűen úgy éreztem, hogy ezt a formát meg kell valósítanunk”

– fogalmazott Whelan a SmokingPipes.com-nak. Az összesen kilencféle felületkezeléssel készülő Peterson Év Pipája 2023 keddtől kerül forgalomba.

 

Forrás:

Tobacco - 117 éves formát hozott vissza 2023-as évpipájához a Peterson (tobaccomagazin.hu)

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search