VS Dunakeszi

Riport Cifra Mátéval

Riport Cifra Mátéval

Felnőtt csapatunk kapitánya, Cifra Máté a tavalyi viharos után ezúttal nyugodt szezonban bízik és szerinte, ha a csapat mindent belead, szépen csilloghat majd az esetleges érem a nyakakban. A tavalyi esztendő nem úgy sikerült, ahogy terveztétek. Az egyesület életében történő változások adnak okot a bizakodásra?

Egy kicsivel messzebbről kezdeném, ugyanis tavaly nyáron teljesen új csapat alakult, tehát az idény előtt nem tudtuk mire lehetünk képesek, így nem határoztunk meg számszerű célokat. Aztán a jó kezdéssel magasra tettük a lécet, ezután természetesen próbáltunk a bajnoki címért minél tovább harcban lenni, azonban ez sajnos a pályán mutatott teljesítmény és a háttérben lévő problémák miatt is hamar elérhetetlenné vált. Bízok abban, hogy idén ilyen tekintetben nyugodt szezonunk lesz, mi a felkészülés során mindent beleadtunk.

Az első kupafordulót sajnos nem vettétek sikerrel. Mi nem stimmelt a Kisnémedi otthonában?

Ez a mérkőzés nekünk a felkészülés része volt, nem készültünk rá külön és sajnos ez látszott is a mozgásunkon, rossz állapotban voltunk. Mindamellett, hogy mindenkinek megpiszkálta kicsit az önérzetét a vereség, nem foglalkoztunk vele sokáig. Mi a bajnokságra készülünk, arra pedig frissek leszünk.

A bajnokságban visszavágtok?

Természetesen ez a cél! Idegenben azonban biztos, hogy a bajnoki meccsünk is nehéz lesz, a pálya talán a legkisebb, amit valaha láttam, tehát más taktikával kell majd készülnünk, mint amit hazai pályán szoktunk játszani.

És mit vársz a Göd elleni rangadótól?

Érdekes, hogy tavaly is az első fordulóban találkoztunk a szomszédokkal. Mindig van ezeknek a meccseknek egy plusz pikantériája a két város közelsége miatt, és persze azért is, mert sok játékost ismerünk az ellenfélből, tehát könnyű meccsre nem számítok, de ha hozzuk, amit tudunk, akkor győzelemmel kezdjük majd a bajnokságot.

Milyenek az új igazolások? Kapusposzton igencsak bőség van.

Igen, de szükség is volt erre, hiszen tavaly Attilának gyakorlatilag egyedül kellett végig védenie a szezont akkor is, ha sérüléssel bajlódott. Szerencsére más poszton is sikerült minőséggel bővíteni a keretet és amit már régóta vártam, néhány olyan ifista is felkerült hozzánk, akik színt tudnak majd vinni a játékunkba.

Szükséges esetleg még erősíteni?

Én azt gondolom, hogy ezzel a kerettel bátran oda lehet állni a megyei másodosztályú bajnokság nyitányára. Ha valaki még érkezik az csak bónusz.

Mit vársz a 2017/18-as bajnoki idénytől?

Én személy szerint szeretném minél több meccsen élvezni a játékot. Persze a kibrusztolt győzelemért is három pont jár, de a játékosok és a nézők is azt élvezik, ha van iram és vannak szép megoldások. A csapattal pedig remélem minden meccsen ki fogjuk tudni hozni magunkból a maximumot és ha ez így lesz, akkor év végén szépen csilloghat az esetleges érem, de egyelőre ne szaladjunk ennyire előre!

 

Szöveg: Tolnai Balázs

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search