Minden ami fontos

Nyárra készül el a Hungaroring új csomópontja Mogyoródnál.

Dunakeszi megközelítése is könnyebb lesz az M3-ról.

Hamarosan elkészül az M3-as autópálya új csomópontja Mogyoród és Fót térségében – adta hírül a beruházó NIF Zrt. Az új csomópont az M3-as autópálya 19. kilométerénél épül, emellett a csomópont és az 2101-es út közötti szakasz kiépítését is elvégzi a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium.

Két körforgalom is kiépül az új bekötőúton. A távlati tervek szerint a csomópont déli irányba, a Hungaroring és Kerepes felé is új bekötőutat kap (a fenti térképen szaggatottal jelölve), kiváltva a jelenlegi rossz minőségű utat.

A déli körforgalomnál már aszfaltoznak

A NIF híre szerint a projektben hétfőn elkezdődött az új felüljáró állványzatának a bontása és a hídépítés befejező munkái. A kétnapos bontás után sóvédelmi bevonattal látják el az autópálya feletti hídszerkezeteket.

A felüljárón jelenleg a hídszegélyek zsaluzását, vasszerelését és betonozását végzik. Folyamatban van a déli körforgalom csomóponti ágainak aszfaltozása, illetve a járható gyűrű térkövezési munkái is. Az északi körforgalom esetében jelenleg földmunka, javító- és védőréteg építés, valamint a terelőszigetek kialakítása zajlik. A vízépítési munkák is a végükhez közelednek, megkezdődött a vizesárkok burkolása és az energiatörők telepítése, a rézsűs felületeken pedig füvesítés és cserjék telepítése zajlik.


Május végéig kell korlátozásra számítani

A NIF híre az ideiglenes forgalmirend-változásra is kitért, ami hétfőn lépett életbe, és tervezetten május végéig áll fenn. A biztonságos munkavégzés érdekében mobilterelések kiépítése szükséges, ezeket a csúcsforgalmi időszakon kívül, 09:00 – 15:00 óra között építik ki.

A munkavégzés ideje alatt 80 km/órás sebességkorlátozás mellett egy vagy két sávon folyamatosan haladhatnak majd az autósok.

Következő TV-műsorok

6 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin
08.06.2021 7:00 am - 12:30 pm
7 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
08.07.2021 12:00 pm - 12:30 pm
7 aug.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search