Minden ami fontos

Törvényi védelmet kap Franciaországban a lószarszag, a kakaskukorékolás, a békabrekegés, a békabrekegés és a kakakaskukorékolás is. Érdekes cikk a vidéki zajok, szagok, hatások szabályozásáról.

 

A falusi turizmus velejárója, hogy a falvakba városi népek vonulnak pihenni, akik aztán hisztiznek a kutyaugatás miatt, befogják az orrukat a pöce mellett, és hőbörögnek, ha nem kapnak Magyar Narancsot a kisboltban más kulturális közegből érkezve nem mindig rezegnek azonos frekvencián a helyiekkel. Ebből a jelenségből lett elegük a franciáknak, ahol törvényi védelem alá került a vidéki zajok és szagok alkotta érzékszervi örökség. Például a békabrekegés. Meg a kakaskukorékolás. Sőt, a tehéntrágya és a lócitrom szaga. A törvény célja, hogy megvédje a falusi élet mindennapi alkotóelemeit a békére és csendre vágyó, újonnan vidékre érkezőkkel szemben – írja az MTI.

A teljes cikk:

https://telex.hu/kulfold/2021/01/21/franciaorszag-torvenyi-vedelem-locitrom-szag-bekabrekeges-kakaskukorekolas?fbclid=IwAR1_mkT_rhJBQYQSLItW7lSpE5HX3Ez6XSNu_cEB-mmG0Qy5ZPphE2aTb9I

Kép: http://bohokas.hu/uj/page/138

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search