Minden ami fontos

A fóti késes rablónő, miután az eladó rázárta az ajtót, kosárra ült és cigarettázva, vodkázva várta a rendőröket

A fóti rendőrök elfogták azt a 38 éves nőt, aki a gyanú szerint egy szalonnázó késsel akart kirabolni egy élelmiszerboltot a településen.

A Fóti Rendőrőrsre futott be egy segélykérés 2021. április 19-én délelőtt, hogy egy nő késsel a kezében követelte a bevételt az egyik helyi üzletben. Az eladó nem teljesítette a többször is elhangzó követelést, egy óvatlan pillanatban átugrott a pulton, majd az utcára futva kulcsra zárta az ajtót - magányos rabságra ítélve támadóját.

A bent rekedt nő - ha már pénzt akart - kihasználta hirtelen jött egyedüllétét, semmitől és senkitől nem zavartatva a kasszához lépett. Kimarkolta a bankókat, valamint - érthetetlen módon - a bankkártyás vásárlást igazoló papírokat, zsebébe gyömöszölte, majd megindult kifelé.  Szalonnázó késével próbálta az üzlet bejárati ajtaján lévő zárat kifeszíteni, egy idő után azonban letett lehetetlen küldetéséről és leült egy kosártartóra. Rágyújtott, közben megivott egy deci vodkát. Csendes időtöltését az ajtót nyitó rendőrök zavarták meg, a történet egy sokkal ingerszegényebb előállító helyiségben ért véget.

A 38 éves nő beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint magánéleti problémái miatt, végső elkeseredésében tért be az üzletbe, eredetileg egy kis teáért, ám tervei aztán másként alakultak. Tettét megbánta.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az őrizetbe vett nővel szemben felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás:

police.hu

Következő TV-műsorok

22 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin
10.22.2021 7:00 am - 12:30 pm
22 okt.
Hetedhét Magazin
10.22.2021 7:00 pm
23 okt.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
10.23.2021 12:00 pm - 12:30 pm
23 okt.
24 okt.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search