Minden ami fontos

AZ S70-ES S57-KÉNT KÖZLEKEDIK MAJD! MÁSFÉL HÉT MÚLVA EGY HÓNAPRA LEÁLL A NYUGATI.

70-es vonalat érintően (Budapest–Vác–Szob) ahogy azt már a pályaudvar 2015. nyári kéthetes karbantartása során is megtette a MÁV-Start, összevonja a szobi és a ceglédi vonatokat: a vonal Z70-es jelzésű zónázó járatait, valamint a ceglédi oldal Z50-es vonatait Z57-es jelzéssel (Szob–Rákosrendező–Cegléd és Szolnok) kell majd keresni. A zónázóvonatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg, Rákosrendezőn nem!

A váci (S70-es) személyvonatokat a ceglédi (S50-es) személyekkel vonják össze: Vác―Rákosrendező―Monor viszonylatú S57-esként közlekednek majd. A járatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Istvántelken, Rákosrendezőn, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg. A reggeli időszakban a Szobról induló S70-es személyvonatok az S50-es személyekkel összevontan közlekednek.

Hétvégi napokon egyes S70-es jelzésű személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A sűrítő és többlet vonatok Rákospalota-Újpestről indulnak és oda érkeznek: munkanapi közlekedési rend szerint közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok, a szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, turisztikai céllal közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok.

Néhány reggeli és esti személyvonat Rákosrendezőig, illetve Istvántelekig közlekedik és onnan indul. Hétvégén Kőbánya-Kispestről 1:41-kor, 2:41-kor és 3:41-kor indulnak S70-es járatok Szobra, ezek Zugló megállóhelyen is megállnak. A Szobról 4:30-kor induló S57-es vonat naponta közlekedik.

Teljes cikk:

https://iho.hu/hirek/egy-jo-het-mulva-egy-honapra-leall-a-nyugati-210607

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search