Minden ami fontos

Vasárnapig tart a dunakeszi Fissz Feszt

A PROGRAMSOROZATON SZINTE MINDEN MŰVÉSZETI ÁG KÉPVISELTETI MAGÁT

Hangulatos és nagy sikerű programsorozattal kezdődött múlt pénteken Dunakeszin az idei Fiatalok Szabadtéri Színpada, vagyis a Fissz Feszt. Az augusztus 8-ig tartó családi fesztivál szervezői ezúttal is változatos kínálattal várják a város szabadstrandjára a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Könnyűzenei és jazzestekkel, izgalmas táncművészeti és színházi előadásokkal, érdekes gyermek- és ifjúsági programokkal, tehetségkutatóval, valamint stand-up comedyvel és talkshow-kkal csábítják a strandolókat a színpad elé. De van a programban rendhagyó irodalomóra, fiatal írók és költők könyveinek bemutatója, nyilvános hitvita, pop-up kiállítás, sport- és fitneszrendezvény is. Szabados Zsuzsi előadásában Egy asszony két vétkecskéje címmel székely népmeséket is hallgathatnak a fesztiválozók. A fentieken túl szintén izgalmas programnak ígérkezik a városhoz kötődő táncosok, énekesek, zenészek, valamint a legifjabb tehetségek előadásai, mint ahogyan a számos egész napos családi rendezvény is.

második alkalommal megrendezett fesztivál célja többek között a helyi közösség tehetséges, fiatal művészpalántáinak felkutatása, bemutatása és az értékteremtés. Az idei Fissz Fesztet a nemrégiben elhunyt Jankovics Marcell Kossuth-díjas rajzfilmrendező, a Nemzet Művésze emlékének ajánlják. Fesztiválpólókat készítenek, amelyeken az Oscar-díjra jelölt Sisyphus rajza látható. A látogatók a pólókat az alapáron túl, általuk meghatározott, úgynevezett támogatói összeggel is megvásárolhatják majd. A szervezők a teljes bevétellel a pandémiás időszak miatt nehéz helyzetbe került művészeket támogatják.
A fesztivál alapítója és művészeti vezetője Gaál Attila Csaba színművész, rendező, művészeti tanácsadója Oláh Zsolt színházi elemző, városi védnöke Dióssi Csaba polgármester, védnökei Esztergályos Cecília és Koncz Gábor Kossuth-díjas színművészek.

Teljes cikk:

https://magyarnemzet.hu/kultura/vasarnapig-tart-a-dunakeszi-fissz-feszt-10168757/?utm_source=hirstart&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Kép:

Gaál Attila Csaba színművész, a fesztivál művészeti vezetője a megnyitón
Fotó: Kovács Zsolt

Következő TV-műsorok

10 aug.
Hetedhét Magazin
08.10.2022 7:00 pm
12 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin
08.12.2022 9:00 am - 2:30 pm
13 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
08.13.2022 2:00 pm - 08.20.2022 2:30 pm
13 aug.
14 aug.
14 aug.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
08.14.2022 2:00 pm - 08.21.2022 3:00 pm

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search