Minden ami fontos

FÖLDI PARADICSOM SENIOROKNAK A GÖDI PÓLUS PALLACE-BÓL

Magyarországon eddig hiányzott a prémium szolgáltatásokat előnyben részesítő rétegnek szóló megoldás, de a Golden Palace Göd pontosan ezt a piaci rést szeretné betölteni.

Átlagon felüli körülmények között élhetnek majd azok a 65 év feletti bérlők, akik az élményekkel és társasági eseményekkel teli mindennapokat választják a hamarosan nyitó Golden Palace Göd premium senior apartmanházban.

A projekt gazdái egy korábbi ötcsillagos hotel épületéből alakítanak ki senior lakóknak földi paradicsomot.

Ahogy beérünk a főbejáraton és kiszállunk az autóból, már az ősfákkal övezett parkolóban elkap minket az érzés, hogy itt rögtön két sebességgel visszakapcsolunk testben és lélekben egyaránt. Erre csak ráerősít a kilátás, ami az épület mögött fogad minket: a birtok saját tavának környékén csöndet, nyugalmat, nádast és méretes fákat találunk.

2022 elejétől ebben a prémium környezetben élhetnek azok, akik sportolással és társasági eseményekkel szeretnék tölteni következő aktív éveiket. Az üzemeltetők nagy hangsúlyt fektetnek az igények figyelembevételével olyan kulturális és közösségi programokra, mint a különböző workshopok, ami a fotós kurzustól kezdve egészen a biokertészkedés alapjainak elsajátításáig terjedhet. Emellett kiemelt figyelmet kap az egészségügyi ellátás is saját orvosi rendelővel, 0–24 órás ügyelettel, hogy a lakók maximális biztonságban érezzék magukat.

A cél, hogy létrejöjjön egy egészséges, élettel teli idősekből álló erős közösség, akik együtt élhetnek át élményeket, de mindeközben saját magánszférájuk is megmarad. A hangsúly a szabadságon és az aktív életen van.

Teljes cikk itt olvasható:

https://forbes.hu/tamogatoitartalom/ahol-65-ev-felett-kezdodik-igazan-az-elet/?fbclid=IwAR3AeHBgf3w9aafXQYeeJquNJdTh0V582apWVOLZHK_NFSsJpSFGQWs_-YU

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search