Minden ami fontos

Hosszú távú együttműködésben gondolkodik a Haladás VSE és a VS Dunakeszi

A Haladás VSE és a Városi Sportegyesület Dunakeszi képviselői egyeztettek a napokban a két egyesület közötti jövőbeni közös munkáról, amellyel egymást támogatja a két kiemelt vidéki sportszervezet, egyebek között sportágaik szakmai munkájában és sportolóik tanulmányi életpályájának elősegítésében.

A Haladás VSE és a Városi Sportegyesület Dunakeszi is a kiemelt vidéki sportszervezetek közé tartozik Magyarországon. Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert az Emberi Erőforrások Minisztériumának elérhető az a támogatása, amelyet a kiemelt vidéki sportszervezetek vehetnek igénybe, és ennek keretében az egyesületek felvehetik egymással a kapcsolatot. Szántó Erzsébet – a Haladás VSE klubmenedzsere – és Székely István – a dunakeszi sportegyesület alelnöke – ismeretsége a kézilabdából fakad, amelynek nyomán ötletként vetődött fel a felek között, hogy talán érdemes lenne megvizsgálni, milyen együttműködés lehetséges a szombathelyi és a dunakeszi egyesület között.

A Pest megyei klub képviselői, Temesvári István elnök és Székely István alelnök a napokban tettek látogatást a Haladás VSE-nél, ahol nagyon sok témakör napirendre került, köztük gazdasági, sportszakmai és létesítmény- működtetési kérdések is. Az egyesületek képviselői végül abban állapodtak meg egymással, hogy kölcsönösen segítik egymás munkáját a jövőben. – A jól sikerült szombathelyi egyeztetésen szóba került a diákok továbbtanulása is, illetve az azzal kapcsolatos lehetőségek, hiszen nálunk és a dunakeszieknél is mutatkozik bizonyos mértékű elvándorlás – tájékoztatott Szántó Erzsébet. – Azon diákok, egyetemisták számára, akik Vas megyéből Pestre költöznek – vagy fordítva –, lehetőséget nyújthat a két egyesület, hogy továbbra is versenyezni és edzeni tudjanak adott sport águkban.

Hozzátette: az együttműködés érinti a kölcsönös edzőtáboroztatást is, ami azt jelenti, hogy a Haladás szakosztályai igénybe vehetik a dunakesziek által kínált táborozási lehetőségeket, amiben fontos szerepet játszhat, hogy a Pest megyeiek megfelelő szálláshellyel is rendelkeznek. Emellett meghatározó pillére lenne a közös munkának a sportszakemberek folyamatos tapasztalatcseréje, kiváltképp azokban a sportágakban, amelyek mindkét egyesületben megtalálhatók. Az egyeztetések folytatódnak.

Kiemelt képünkön: Balról Székely István alelnök és Temesvári István elnök (VSD), valamint Szántó Erzsébet klubmenedzser
és Bokor Zsolt elnökhelyettes (HVSE)

 

Forrás:

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/hosszu-tavu-egyuttmukodesben-gondolkodik-a-haladas-vse-es-a-vs-dunakeszi-5397365/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search