Minden ami fontos

Extrém látószög. Egyazon fotón Vác és Budapest nevezetességei

Mayer Miklós fotográfus a Naszály-hegyről olyan fotókat lőtt, amitől meg kell dörzsölni a szemünket, hogy újra ránézzünk és elhiggyük: igaz amit látunk.

A fiatal fotográfus kivételesen tiszta időben érkezett a beszédes nevű Látó-hegy kilátópontra, hogy néhány remekül komponált képpel egyszerre nagyon sokat mutasson. A rendhagyó képekhez egy kis blogbejegyzést is csatolt, amit most változtatás nélkül közlünk, Miklós képeivel együtt. A képek Mayer Miklós engedélyével kerülhettek a Földjáró hasábjaira. Javasoljuk, hogy külön lapon nyissátok meg a teljes méret érdekében!

“A Vác fölé magasodó Naszály hegyen van egy fantasztikus kilátópont, az igen beszédes nevű Látó-hegy. Jó időben simán látni Budapest nevezetességeit, és a Dunakanyart is.

Nemrégiben viszont egészen kivételes tiszta időben voltunk ott, így meg tudom mutatni, hogy néz ki Budapest 40 km távolságból:

Csak utólag, a feldolgozáskor vettem észre, hogy a Lakihegyi adótorony is látszik a Gellért-hegy mögött, sőt, egészen a 100 km-re lévő dunaújvárosi Dunaferr épületeit is lehet látni! Annyira elhúztam a fotózást a Látó hegyen, hogy lefelé menet, a következő kilátópontra érve, már javában a kékórában voltunk, és mindenütt felkapcsolták a világítást.

Teljes cikk:

https://foldjaro.hu/mayer-miklos-extrem-latoszogu-kepei/

Következő TV-műsorok

22 máj.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
05.22.2022 2:00 pm - 05.29.2022 3:00 pm

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search