Minden ami fontos

Megerőszakolt és megölt egy nőt korábban a lakótársát szíven szúró dunakeszi férfi, másodszor kaphat életfogytiglant

Másodszor kaphat életfogytiglant az az 57 éves P. Péter, akit 16 év fegyházra ítéltek márciusban azért, mert szívtájékon szúrta a lakótársát, amiért nem mosogatott el.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy életfogytig tartó szabadságvesztésre ítéljék az emberölési kísérlettel vádolt, különös visszaeső férfit azzal, hogy zárják ki őt a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségéből is.

A férfit több mint két évtizeddel ezelőtt egyszer már életfogytig tartó fegyházra ítélték egy gyilkosság miatt. Úgy tudjuk, hogy azért kapott ilyen súlyos büntetést, mert megerőszakolt, és agyonvert egy nőt. Ebből azonban huszonvalahány év után kiengedték feltételesen.

. Péter 2020 nyarán összeveszett ittasan a lakótársával Dunakeszin, mert az nem mosogatott el. A szóváltást követően pedig fejbe rúgta és szívtájékon szúrta a munkakerülő férfi ismerősét. P. Péter a támadást követően magára hagyta az ismerősét, aki még orvosi segítséget sem kért, mert az ittassága miatt elaludt. Az őt felkereső szociális munkás hívott hozzá mentőt másnap. A megkéselt férfi a gondos orvosi ellátást követően felépült.

A férfit 16 év fegyházra és 10 év közügyektől eltiltásra ítélték elsőfokon. Az ügyész életfogytiglanért, a terhelt és védője felmentésért fellebbezett. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség egyetértett a fellebbezéssel és életfogytiglant kért P. Péterre azzal, hogy zárják  ki a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

Forrás:

https://24.hu/belfold/2022/05/16/dunakeszi-megkeselte-a-lakotarsat-eroszakolt-gyilkolt-korabban/

és

police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search